Şampiyonlar Ligi kupası sizce kimin olmalı?

PSG yenilmez değil, şampiyon olamaz ligte.
Şampiyon belli zaten. Lyon'un şampiyonluğundan söz etmiyorum iyi takım olduklarını vurguluyorum. Ne oynamaları gerektiklerini biliyorlar. Normal şartlarda Ajax'da Real Madrid için kolay bir lokma olması gerekiyordu ama ters tepki. Dün A.Madrid'in çok büyük avantajı vardı hatta iddialıyım Ronaldo'suz Juventus 1-0 avansla bile eleyemezdi fakat C.Ronaldo gibi bir gerçek var.

Ne alaka? Liverpool ve Barcelona'nin 5 Şampiyonlar Ligi kupasi var, Ajax'ta bu kupayı 4 defa kazandi.

Ajax 1 kez 94/95’de almış ve üzerinden 25 yıl geçmiş, Liverpool ise 1 kez 2004/2005’te almış. Barcelona en yakın 2014/2015’de almış ve süper kupalar, lig şampiyonlukları, copa del rey şampiyonlukları söylemiyorum bile. Barçanın durumu ile aynı görüyorsan ve halen ne alaka diyorsanız artık diyecek bir şey yok

Son düzenleme:
@recepcan35 Geçen seneki Salah yok bence, Mane bu sene çok iyi oynuyor.
Şampiyonlar Ligi farklı bir arena lig şampiyonluğu ve lig kupalarını işin içine katarsan Ajax müzesi kupalarla dolu ayni şekilde Liverpool'un da öyle.

Son düzenleme:
Evet arkadaşlar son düzlüğe geldik neredeyse, şuan dünyanın en iyisi Messi dağıttı Liverpool'u. Malum Ajax'ın gençleri de deplasmanda Spurs'u devirdi. Final çok güzel olacakmış gibi geliyor. En başta demiştim Ajax final oynar diye.

Ajax'ın şampiyon olmasını isterim. O gençler dünyanın en iyi gençleri arasındalar ve şampiyonluğu ne kadar istedikleri oynadıkları futboldan anlaşılıyor. Öte yandan Liverpool'u dize getiren Messi de şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Umarım Ajax-Barcelona finali oynanır ve hepimiz futbola doyarız. Kazanan da Ajax olursa tadından yenmez. Ne de olsa hep favori olmayanın, mazlumun yanındayız

Messi kupayı istiyor ve önünde kimse duramayacak gibi. Finalde aynı futbol ekolünün 2 temsilcisi oynayacak Ajax elenmezse. Güzel maç olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…