Şampiyonlar Ligi kupası sizce kimin olmalı?

Ajax alsın isterim ancak Messi kafasına koymuş. Ajax istediği kadar genç ve dinamik olsun. Messi adamı harcar. Ne takım savunması ne markaj ne bir şey Messi gibi bir adamı faul harici durduramazsın.

Keşke tek Messi ile olsa ama sanmıyorum. Van Dijk, Messi'den korkmasa çok rahat baskı yapardı ama özgüveni yoktu Messi'ye karşı. De Light'a güveniyorum ben. Messi'yi rahat bırakmaz. Hatta final maçında da golünü atar ama içimden bir seste Tottenham, Ajax'ı deplasmanda 2-0 yenecekmiş gibime geliyor. Umarım Ajax alır.

Mohammed Salah, Newcastle United maçının 69. dakikasında beyin sarsıntısı geçirdi ve galiba Barcelona maçında oynayamayacak. Firmino zaten sakatlanmıştı. Bir tek Mane kalıyor bir şeyler yapabilecek o da ne yapabilir artık bilmiyorum. Yani Liverpool'un bu maçı çevirme ihtimali %1 falan. Tottenham'in Ajax'ı eleme ihtimali var ama zor. Final büyük ihtimalle Barcelona - Ajax olur. Kupayı da Barcelona alır adamların takımında bir uzaylı var nasıl olsa. Bu sezon çok hırslılar hele ki Messi daha bir hırs yapmış. Ajax şansına küssün Barcelona'nın ortalığı yakıp küle çevirdiği sezonda finale kadar geldiler ve elenecekler. Ancak final kesinlikle güzel maç olur. Kesinlikle eline kola çekirdek alıp keyifle 2 takımın savaşını izlemelik maç.
Gerçekten inanılmaz. Liverpool Barcelona'yı eledi. Messi bayağı ağır markaj altına alındı. Favoriler bir bir eleniyor. Ajax - Tottenham maçı nasıl olacak acaba. Ajax avantajı elinde tutuyor bu maç şaşırmayız sanırım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…