stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.928 Çözümler 17 16 Eylül 2024 #1 Arkadaşlar şampiyonlar ligi sürekli yayıncı değiştirdiği için maçları YouTube'da Türkçe spiker bulmak imkansız. Türkçe spiker geniş özet bulabileceğim bir site var mı? Tivibu spor bazı maçları silmemiş ama güncel videolar yok.
Arkadaşlar şampiyonlar ligi sürekli yayıncı değiştirdiği için maçları YouTube'da Türkçe spiker bulmak imkansız. Türkçe spiker geniş özet bulabileceğim bir site var mı? Tivibu spor bazı maçları silmemiş ama güncel videolar yok.
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2024 #2 YouTube değil de malum sitede yok mu? Geçen sezonu full ordan izlemiştim Türk spikerle.
stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.928 Çözümler 17 16 Eylül 2024 #3 Hayır ben özetleri diyorum hocam. Eski mesela Real Madrid City maçı. Liverpool Milan maçı falan. Bende zaten üyelik var ancak ozetlere ulaşamıyorum.
Hayır ben özetleri diyorum hocam. Eski mesela Real Madrid City maçı. Liverpool Milan maçı falan. Bende zaten üyelik var ancak ozetlere ulaşamıyorum.