S Screnz Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 617 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #1 Arkadaşlar tam bilmediğim için soruyorum normalde kış sonuna doğru başlamıyor muydu SL? Bu sene neden erken başladı? Daha birkaç ay oldu City şampiyon olalı.
Arkadaşlar tam bilmediğim için soruyorum normalde kış sonuna doğru başlamıyor muydu SL? Bu sene neden erken başladı? Daha birkaç ay oldu City şampiyon olalı.
Çözüm 3 3 370655 4 Ekim 2023 Öncelikle hayır, Şampiyonlar ligi kış sonuna doğru başlamıyor. İlaveten City kupayı alalı 3 ayı geçti bile.
Öncelikle hayır, Şampiyonlar ligi kış sonuna doğru başlamıyor. İlaveten City kupayı alalı 3 ayı geçti bile.
3 370655 Megapat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.346 Çözümler 60 4 Ekim 2023 #2 Öncelikle hayır, Şampiyonlar ligi kış sonuna doğru başlamıyor. İlaveten City kupayı alalı 3 ayı geçti bile. Artı 0 Eksi Çözüm
Öncelikle hayır, Şampiyonlar ligi kış sonuna doğru başlamıyor. İlaveten City kupayı alalı 3 ayı geçti bile.
KS KS S Screnz Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 617 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #3 370655 dedi: Öncelikle hayır, şampiyonlar ligi kış sonuna doğru başlamıyor. İlaveten City kupayı alalı 3 ayı geçti bile. Genişletmek için tıkla... Önceki şampiyonlar ligi öyle başladı ama? Artı 0 Eksi
370655 dedi: Öncelikle hayır, şampiyonlar ligi kış sonuna doğru başlamıyor. İlaveten City kupayı alalı 3 ayı geçti bile. Genişletmek için tıkla... Önceki şampiyonlar ligi öyle başladı ama?
3 370655 Megapat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.346 Çözümler 60 4 Ekim 2023 #4 Screnz dedi: Önceki şampiyonlar ligi öyle başladı ama? Genişletmek için tıkla... Hangisi? Geçen seneki diyorsanız yanlış biliyorsunuz? Sadece Dünya Kupası yüzünden maç takvimi biraz kaydırıldı o kadar. Genel bir durum yok. Artı 0 Eksi
Screnz dedi: Önceki şampiyonlar ligi öyle başladı ama? Genişletmek için tıkla... Hangisi? Geçen seneki diyorsanız yanlış biliyorsunuz? Sadece Dünya Kupası yüzünden maç takvimi biraz kaydırıldı o kadar. Genel bir durum yok.
KS KS S Screnz Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 617 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #5 370655 dedi: Hangisi? Geçen seneki diyorsanız yanlış biliyorsunuz? Sadece dünya kupası yüzünden maç takvimi biraz kaydırıldı o kadar. Genel bir durum yok. Genişletmek için tıkla... He dünya kupası yüzünden mi anladım. Artı 0 Eksi
370655 dedi: Hangisi? Geçen seneki diyorsanız yanlış biliyorsunuz? Sadece dünya kupası yüzünden maç takvimi biraz kaydırıldı o kadar. Genel bir durum yok. Genişletmek için tıkla... He dünya kupası yüzünden mi anladım.
Kim Sae Ron Decapat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #6 Screnz dedi: Önceki şampiyonlar ligi öyle başladı ama? Genişletmek için tıkla... Son 16 turundan bahsediyorsunuz heralde. Artı 0 Eksi
Screnz dedi: Önceki şampiyonlar ligi öyle başladı ama? Genişletmek için tıkla... Son 16 turundan bahsediyorsunuz heralde.
3 370655 Megapat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.346 Çözümler 60 4 Ekim 2023 #7 Screnz dedi: He dünya kupası yüzünden mi anladım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Aklınızdaki soruları cevaplayabildiysem ne mutlu bana. Artı 0 Eksi
Screnz dedi: He dünya kupası yüzünden mi anladım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Aklınızdaki soruları cevaplayabildiysem ne mutlu bana.