lasthyren

Hectopat
Arkadaşlar herkese merhaba, konuyu açmamın sebebi bundan yaklaşık 16-17 yıl önce star TV tarafından yayınlanmış olan genellikle cumartesi sabahı günleri saat 11:00 - 12:00 civarlarında yayınlanan ertem şener'in hatta daha önceki jenerasyondan "sabri ugan" adlı abimizin sunduğu bu güzide programı (şampiyonlar ligi özel) belki aranızdan hatırlayan elbet çıkacaktır, bu spor programını tekrardan gündeme getirmemin sebebi arşiv kayıtları. Benim merak ettiğim internette bu programı ülkemizde kimse arşivlememiş mi? Neden kimse yayınlamıyor YouTube vb. yerlerde veya star TV neden eski arşivleri çıkarmıyor bu konuda bilgisi olan var mı? Geçen internette dolaşırken eski bir forumda bundan 12 yıl önce bu programın YouTube'dan paylaşılmış linkinin bir şirket tarafından telif hakkı ile engellendiğini gördüm.

Bunu star TV'nin yapmış olabileceği kanısına vardım. Koskoca ülkede birçok arşivci var illaki birileri bu programı arşivlemistir diye düşünüyorum, ama YouTube'u da geçtim hiçbir video platformunda kimse tek bölüm veya kısa videosunu dahi paylaşmamış bu programın. En son araştırmalarım sonucu bu programın eski bir internet sitesi olduğunu keşfettim web arşivinde siteye bakmak adına eski yayınlarına belki ulaşabilirim dedim ama maalesef girdiğim site eski olduğu için siteye girsem bile site video formatlarını desteklemiyordu. Hatırlıyorum bundan 16 -17 yıl önce ben daha 3. sınıftayken o zamanlar okul kursları olurdu, bileniniz vardır oraya yazılmıştım hatırlıyorum 100 ytl' idi aylık olarak. Hiç unutmam derslerden çıktığım gibi koşa koşa eve gider star TV'nin başına geçip öğle yemeğini yerken ertem şener'in programı yorumlamasını ve sunumunu izlerdim hey gidi günler, sizin bu konuda hatıralarınız var mı ve ayrıca bu arşivlere nasıl ulaşabileceğimiz hakkinda bilginiz var mı sizi yorumlarda bekliyorum unutmadan sitenin SS'ini altta vereceğim ama tabii site çalışmıyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-08-31-03-10-58-311_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-08-31-03-10-58-311_com.android.chrome.jpg
    54,7 KB · Görüntüleme: 80
  • Screenshot_2024-08-31-03-09-13-697_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-08-31-03-09-13-697_com.android.chrome.jpg
    54,7 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_2024-08-31-03-07-12-427_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-08-31-03-07-12-427_com.android.chrome.jpg
    90,1 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleyen: Moderatör:
Ertem Şener sosyal medya hesaplarında kısa kısa paylaşıyor o programları geçenlerde görmüştüm.
Bakarım 👍🏻

Bunların tam bölümüne ulaşamaz mıyız kimsede kayıtları yok mu ertem şenerin sunduğu Star TV şampiyonlar ligi özel programı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı