Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.329 Makaleler 30 Çözümler 10 15 Mayıs 2021 #41 EZİC AJANI dedi: Ya bakın Galatasaray'lı ve özellikle Fener'li arkadaşlar, sizde şom ağız var. Bak bu şom ağzınız tutarsa uykunuz boyunca kulaklarınızı çıngırdatırım! Genişletmek için tıkla... Takım tutmuyorum ama 6 sene önce FB'li idim.
EZİC AJANI dedi: Ya bakın Galatasaray'lı ve özellikle Fener'li arkadaşlar, sizde şom ağız var. Bak bu şom ağzınız tutarsa uykunuz boyunca kulaklarınızı çıngırdatırım! Genişletmek için tıkla... Takım tutmuyorum ama 6 sene önce FB'li idim.
fey Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 302 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Stockholm, Sweden 15 Mayıs 2021 #42 Tebrikler Beşiktaş
E EZİC AJANI Decapat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 2.693 Makaleler 1 Çözümler 10 15 Mayıs 2021 #43 Roux dedi: Takım tutmuyorum ama 6 sene önce FB'li idim. Genişletmek için tıkla... Hmm, yine de söylemeyin. Fenerbahçe geçmişiniz var ne de olsa, sadece susmanız gerek şu maçlar bitene kadar, lütfen fey dedi: Tebrikler Beşiktaş Genişletmek için tıkla... Abi gerçekten susun bak son dakikada bir şey mişey olur kaldıramam.
Roux dedi: Takım tutmuyorum ama 6 sene önce FB'li idim. Genişletmek için tıkla... Hmm, yine de söylemeyin. Fenerbahçe geçmişiniz var ne de olsa, sadece susmanız gerek şu maçlar bitene kadar, lütfen fey dedi: Tebrikler Beşiktaş Genişletmek için tıkla... Abi gerçekten susun bak son dakikada bir şey mişey olur kaldıramam.
T TalhaYeşil Centipat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #44 EZİC AJANI dedi: Hmm, yine de söylemeyin. Fenerbahçe geçmişiniz var ne de olsa, sadece susmanız gerek şu maçlar bitene kadar, lütfen Abi gerçekten susun bak son dakikada bir şey mişey olur kaldıramam. Genişletmek için tıkla... +1
EZİC AJANI dedi: Hmm, yine de söylemeyin. Fenerbahçe geçmişiniz var ne de olsa, sadece susmanız gerek şu maçlar bitene kadar, lütfen Abi gerçekten susun bak son dakikada bir şey mişey olur kaldıramam. Genişletmek için tıkla... +1
fey Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 302 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Stockholm, Sweden 15 Mayıs 2021 #45 Galatasaray 3.yü attı ama 2 daha lazım
E EZİC AJANI Decapat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 2.693 Makaleler 1 Çözümler 10 15 Mayıs 2021 #46 fey dedi: Galatasaray 3.yü attı ama 2 daha lazım Genişletmek için tıkla... 1 gol yetiyor size, maçlar böyle bitmeli bence. Hak edenler sıralaması oldu bu sene. Keşke 3. direkt Avrupa Ligi'ne 4.de eleme ile gitse.
fey dedi: Galatasaray 3.yü attı ama 2 daha lazım Genişletmek için tıkla... 1 gol yetiyor size, maçlar böyle bitmeli bence. Hak edenler sıralaması oldu bu sene. Keşke 3. direkt Avrupa Ligi'ne 4.de eleme ile gitse.
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.329 Makaleler 30 Çözümler 10 15 Mayıs 2021 #47 EZİC AJANI dedi: Hmm, yine de söylemeyin. Fenerbahçe geçmişiniz var ne de olsa, Genişletmek için tıkla... Geçmişi bırak altyapısında oynadım.
EZİC AJANI dedi: Hmm, yine de söylemeyin. Fenerbahçe geçmişiniz var ne de olsa, Genişletmek için tıkla... Geçmişi bırak altyapısında oynadım.
X Xallt Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 2.325 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #48 EZİC AJANI dedi: 1 gol yetiyor size, maçlar böyle bitmeli bence. Hak edenler sıralaması oldu bu sene. Keşke 3. direkt Avrupa ligi'ne 4.de eleme ile gitse. Genişletmek için tıkla... 2gol lazım 1 gol olursa averaj farkı ile Beşiktaş alır.
EZİC AJANI dedi: 1 gol yetiyor size, maçlar böyle bitmeli bence. Hak edenler sıralaması oldu bu sene. Keşke 3. direkt Avrupa ligi'ne 4.de eleme ile gitse. Genişletmek için tıkla... 2gol lazım 1 gol olursa averaj farkı ile Beşiktaş alır.
E EZİC AJANI Decapat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 2.693 Makaleler 1 Çözümler 10 15 Mayıs 2021 #49 Roux dedi: Geçmişi bırak altyapısında oynadım. Genişletmek için tıkla... Yavaşça o telefonu yere bırak ve maçların bitmesini bekle, maçlar bittiğinde gelebilirsin Espri yapıyorum bu arada, ciddi anlamayın.
Roux dedi: Geçmişi bırak altyapısında oynadım. Genişletmek için tıkla... Yavaşça o telefonu yere bırak ve maçların bitmesini bekle, maçlar bittiğinde gelebilirsin Espri yapıyorum bu arada, ciddi anlamayın.
abdulo75 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.847 Çözümler 7 Yer Mars 15 Mayıs 2021 #50 Matematiksel olarak hala Fenerbahçe şampiyon olabilir ama Beşiktaş gol yemezse şampiyon gibi şu an.