Şampuan önerisi

Şiyako 2000

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar fiyatı önemli değil 16 yaşındayım. Saçlarım ufaktan dökülmeye başladı ve saçlarımı yumuşatacak şampuana ihtiyacın var. Saçlarımı kıvırcık kullandığım için saçlarımın katılaşmasını istemiyorum.

Dercos al hocam biraz pahalı ama tek işe yarayan bitkisel şampuan

Farmasi keratinli öneririm, yumuşacık ediyor saçımı.

images (1) (14).jpeg

Arkadaşlar fiyatı önemli değil 16 yaşındayım. Saçlarım ufaktan dökülmeye başladı ve saçlarımı yumuşatacak şampuana ihtiyacın var. Saçlarımı kıvırcık kullandığım için saçlarımın katılaşmasını istemiyorum.

Elidor portakal rengi olan var onarıcı bakım diyor. Yumuşacık yapıyor saçı uzun zamandır onu kullanıyorum.

Fiyatı tuzludur ama sadece kokusu için bile alınabilir bir şampuan. Aynı zamanda hem parfümünü hem de oda kokusunu kullanıyorum tavsiye ederim.

Hiçbir şampuanın işe yaradığını görmedim neredeyse 8 yılı aşkındır saç dökülme problemi ile uğraşıyorum. Head and Shoulders kepeğe karşıdan devam.
Ayrıca minoksidil tarzı bebek tüyü minvalinde olan saçları güçlendirdiği için saçını daha sık gösteren ilaçlar var. Ancak kullanımı sürekli sağlaman lazım bıraktığın an eskisinden daha kötü oluyor.

Merhaba eğer saçlarınız dökülüyor olabilir ama bu kel kalacağınız anlamına gelmez. Size tavsiyem bıttım sabunu kullanmanız ben kendimde denedim ve memnunum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı