Arkadaşlar fiyatı önemli değil 16 yaşındayım. Saçlarım ufaktan dökülmeye başladı ve saçlarımı yumuşatacak şampuana ihtiyacın var. Saçlarımı kıvırcık kullandığım için saçlarımın katılaşmasını istemiyorum.
Arkadaşlar fiyatı önemli değil 16 yaşındayım. Saçlarım ufaktan dökülmeye başladı ve saçlarımı yumuşatacak şampuana ihtiyacın var. Saçlarımı kıvırcık kullandığım için saçlarımın katılaşmasını istemiyorum.
Hiçbir şampuanın işe yaradığını görmedim neredeyse 8 yılı aşkındır saç dökülme problemi ile uğraşıyorum. Head and Shoulders kepeğe karşıdan devam.
Ayrıca minoksidil tarzı bebek tüyü minvalinde olan saçları güçlendirdiği için saçını daha sık gösteren ilaçlar var. Ancak kullanımı sürekli sağlaman lazım bıraktığın an eskisinden daha kötü oluyor.
Merhaba eğer saçlarınız dökülüyor olabilir ama bu kel kalacağınız anlamına gelmez. Size tavsiyem bıttım sabunu kullanmanız ben kendimde denedim ve memnunum.