Şampuan önerisi

17 yaşındayım bende. Son 2 aydır elim saçıma değdiğimde saçım dökülüyor.
1 hafta önce bunu aldım;

Eskiden elimle saçımı çektiğimde 10 tel geliyordu şuan bunu kullanmaya başlayınca 1 veya hiç gelmiyor çok iyi etki etti.

Şampuan olarak "Bioxcin" öneririm fakat şampuandan ziyade saç serumları var dökülmeyi önlemek için "Kerastase Genesis Homme Saç Dökülme Karşıtı Güçlendirici Serum" çok güzel. Saçı daha da beslemesi ve yumuşak yapması için keratin yağı da bakabilirsin. "Botanica Comfort Keratin Oil" bütçe dostu bir tercih o konuda. Hepsi bizzat deneyip etkisini gördüğüm ürünler. Bende dökülme problemi yok ama çevremde yaşayanlar var, özellikle keratin yağı hem saçı besliyor hemde yumuşak yapıyor. Ancak hiçbir ürünün dökülmeyi %100 önler diye bir garantisi yok çünkü en büyük etken genetik.

Bioxcin iyidir, Yves Rocher iyidir, OGX iyidir. Bütçenize ve saç tipinize uygun olanı satın alın, sülfatsız olmasına dikkat edin. Sonra da gidip biberiye yağı satın alın ve şampuan kutusunun içine 10 damla damlatıp iyice çalkalayın. Faydasını görürsünüz.

Bizim oralarda Mardin'de bıttım sabunu yaparlar. Ben şahsen kendim kullanıyorum memnunum hocam. Genetik de olabilir gayet gür saçlarım var.

Dolgunlaştırıcı etkisi bulunan mor şişeli OGX kullanıyorum. Normalde son 1 yıldır dökülmeye yönelik sorun yaşamıyordum ancak 1 haftadır tel tel bana da gelmeye başladı. Ancak OGX kullananların çoğu memnun, denemediyseniz deneyebilirsiniz.

Genel bir yorumda da bulunayım, H&S ya da Clear gibi markalar bende ya kepek sorunu ya da ekstra dökülme sorunu yapmıştı. Saçın yapısından yapısına çok değiştiğini düşünüyorum.

Yıl içinde 1-2 ay boyunca saçlar recovery için dökülüyormuş, GPT'ye sordum. Benimki dökülüyordu 1 buçuk aydır fakat şu an azaldı.

Fakat Elidor pembe şampuan saçları iyi gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…