Şampuanın orijinal olup olmadığı nasıl anlaşılır?

EmirLex

Megapat
Daha fazla  
Hepsiburada'dan satıcının da Hepsiburada olduğu bir şampuan satın aldım. Fakat çok fazla sahtesi üretilen bir şampuan olduğu için emin olamadım. Bu ürünün orijinalliğini nasıl sorgulayacağım?

Satıcı hepsiburada ise orijinaldir.

Google play store den üts uygulamasini indirip orijinalligini kontrol edebilirsiniz.

Hepsiburada satiyorsa orijinaldir tabii ama emin olmak istiyorsaniz dedigim sekilde kontrol edebilirsiniz.

Google Play Store'den üts uygulamasini indirip orijinalligini kontrol edebilirsiniz.

Hepsiburada satiyorsa orijinaldir tabii ama emin olmak istiyorsaniz dedigim sekilde kontrol edebilirsiniz.

Barkod üzerinden tarattığım zaman 6 farklı sonuç çıkıyor. Bazılarından kayıt dışı bazılarında kayıtlı diyor. Ne yapmam gerek.

Satıcı Hepsiburada ise orijinaldir.

Ürün hakkında Hepsiburada satıcısından birkaç tane orijinal olmadığına dair yorum da gördüm. Zaten ben de şüphelendiğim için sorgulamaya başladım.

Orijinal ürünlere orijinal değil diyen insanlar var ülkemizde malum düzgün insan sayısı az isterseniz iade edebilirsiniz ama satıcı resmi olduğu için orijinaldir yani kafaya takmaya gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…