Samson G-Track mikrofonda dip sesi nasil engellenir?

namirets

Decapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle selamlar, nasılsınız?
Youtube videoları çekiyorum fakat mikrofon artık beni gıcık etmeye başladı. Samson G Track USB mikrofonum var, Ses kartına gerek olmadan harikalar yaratabileceğimi söylediler. Hatta bu mikrofonu almadan önce 15-20 gün mikrofonlar hakkında araştırmalar falan yaptım. En sonunda paraya kıyıp G-Track alırsam USB ile takar geçerim keyfime bakarım deyip bu mikrofonu aldım. Fakat gel gelelim arkada hep bir dip ses var. Yani bu ses bazen kulağıma batmıyor ama olması bile rahatsız ediyor. İlla ses kaydı ile video kaydını ayrı bir şekilde kaydedip sesi filtrelemek mi gerekiyor? Yoksa ses kartı mı almak gerekiyor? Ya da başka bir kolay yolu var mı?

Mikrofonun sample rateini 16 bit, 48kHz olarak değiştirin. Farklı girişe takmayı da deneyebilirsiniz. Ayrıca ASIO kullanın, kullanıyorsanız değiştirin. Samson'ın kendi kontrol paneli mevcutsa daha iyi olur. Ayrıca söylemek isterim ki, o paraya daha iyi ses kartı ve mikrofon kombinasyonları yapılabilirdi.

Ne kadara aldınız. İnternet üzerinden aldıysanız eğer link paylaşın lütfen.

HyperX mikrofon, Rode NT-USB, Blue Yeti gibi ürünleri tercih edebilirdiniz bütçe imkanınız olduysa eğer.

Anakart üzerindeki mikrofon girişine takarak kullanıyorsunuzdur umarım.
Ön mikrofon ve kulaklık çıkışları sorun oluşturabiliyor.

Ekstra bir ses kartım yok yani bilgisayarın kendisinde olan kart var sanırım. USB ile giriş sağlıyorum söylediğim gibi. Şu anda bir değişiklik yapamam bu mikrofonu doğru bir şekilde kullanmaya çalışmam gerekiyor. Tam olarak ayarları nereden yapılıyor ekran fotoğrafı ya da link paylaşabilir misiniz? Teşekkür ederim.

Ne kadara aldınız. İnternet üzerinden aldıysanız eğer link paylaşın lütfen.

HyperX mikrofon, Rode NT-USB, Blue Yeti gibi ürünleri tercih edebilirdiniz bütçe imkanınız olduysa eğer.

Anakart üzerindeki mikrofon girişine takarak kullanıyorsunuzdur umarım.
Ön mikrofon ve kulaklık çıkışları sorun oluşturabiliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı