İstanbul'da yaşıyorum ancak sıralama [140k] İstanbul içine yetmiyor. Makine müh. İçin 19 Mayısa gitmeye değer mi, yurt imkanları nelerdir? İlk senem olduğu için mezuna kalıp seneye ilk 50k hedeflemeyi de düşünüyorum, arada kaldım. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Merhaba @mario129. Ondokuz Mayıs Üniversitesi köklü bir üniversite olsa da Makine Mühendisliği bazında Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesinin daha iyi olduğunu düşünüyorum, ve mesafe olarak da size daha yakın görünüyor. Tercih yaptınız mı?
Merhaba @mario129. Ondokuz Mayıs Üniversitesi köklü bir üniversite olsa da Makine Mühendisliği bazında Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesinin daha iyi olduğunu düşünüyorum, ve mesafe olarak da size daha yakın görünüyor. Tercih yaptınız mı?
Merhabalar. Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği arasında kaldım. Hangisi daha iyi sizce (Samsun'da yaşıyorum)?
Merhaba. Yaşadığınız şehirde istediğiniz bölüm tutuyorsa, ve şehir dışında tutan bölüm pek iyi olmayan bir üniversitede bulunuyorsa yaşadığınız şehirdeki üniversiteyi tercih etmenizi önerebilirim.