1Mehmet_Bey Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 792 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #41 Ben zaten bu ROM'u o siteden indirdim ama klasörü açınca içinden 6 adet dosya çıktı. Hepinize teşekkür ederim, Android 13 versiyonunu indirdim ve flaşladım. Şu anda kurulum yapıyorum, açılınca ROOT atıp tekrar TWRP kurmayı deneyeceğim. Her şey bitti, istediğim custom Rom'u da sorunsuz bir şekilde kurmayı başardım. Son düzenleme: 12 Ağustos 2023
Ben zaten bu ROM'u o siteden indirdim ama klasörü açınca içinden 6 adet dosya çıktı. Hepinize teşekkür ederim, Android 13 versiyonunu indirdim ve flaşladım. Şu anda kurulum yapıyorum, açılınca ROOT atıp tekrar TWRP kurmayı deneyeceğim. Her şey bitti, istediğim custom Rom'u da sorunsuz bir şekilde kurmayı başardım.
Yuii Megapat Katılım 21 Ekim 2016 Mesajlar 487 Çözümler 3 6 Eylül 2025 #42 1Mehmet_Bey dedi: Ben zaten bu ROM'u o siteden indirdim ama klasörü açınca içinden 6 adet dosya çıktı. Hepinize teşekkür ederim, Android 13 versiyonunu indirdim ve flaşladım. Şu anda kurulum yapıyorum, açılınca root atıp tekrar TWRP kurmayı deneyeceğim. Her şey bitti, istediğim Custom ROM'u da sorunsuz bir şekilde kurmayı başardım. Genişletmek için tıkla... Hocam Odin ile mi flashladınız stock ROM'u.
1Mehmet_Bey dedi: Ben zaten bu ROM'u o siteden indirdim ama klasörü açınca içinden 6 adet dosya çıktı. Hepinize teşekkür ederim, Android 13 versiyonunu indirdim ve flaşladım. Şu anda kurulum yapıyorum, açılınca root atıp tekrar TWRP kurmayı deneyeceğim. Her şey bitti, istediğim Custom ROM'u da sorunsuz bir şekilde kurmayı başardım. Genişletmek için tıkla... Hocam Odin ile mi flashladınız stock ROM'u.
1Mehmet_Bey Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 792 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2025 #43 Yuii dedi: Hocam Odin ile mi flashladınız stock ROM'u. Genişletmek için tıkla... Evet hocam.