Samsun Galaxy Tab s7FE vs Huawei MatePad 11.5

frezzytt

Decapat
Daha fazla  
Üniversite okuyacağım ve bunun için ders çalışabileceğim, film izleyebileceğim, Mobile Legends ve PUBG gibi oyunları çok profesyonel olmayacak şekilde oynayabilmek istiyorum bunun için ikisi mantıklı geldi Tab s7FE sadece kalemli bir şekilde 9500 TL iken MatePad 11.5 klavye + kalemi ile birlikte 11.500 ders odaklı bakarsak hangisi daha mantıklı olur acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.

Huawei Matepad 11 2023 kullanıyorum. Tab s7FE, epey'den baktığım kadarıyla özellik bakımından düşük kalıyor. Huawei açısından Google servislerinin çözümü var. Gspace ile çözdüm bunu. Gbox gibi alternatifler de bulunuyor. Uygulama açılışında reklam çıkmasından başka eksi bir yönü ile daha karşılaşmadım.

Tab s7FE 1 sene önce kullandım maalesef hem boyut olarak ağır hem de hantal bir cihaz hem RAM konusunda hem işlemci şu an güncel olarak Huawei MatePad 11 kullanıyorum ondan da pek fazla memnun değilim satıp iPad alacağım yani IPad'siz olmuyor emin olun her şeyin en stabili en iyi performansı iPad de mevcut. Gbox işi genel olarak bazı uygulamalarda çalışsa da çalışan uygulamalarda bile tam kararlılık gösteremediği zamanlar oluyor işte o zaman insan pişman oluyor. Performans olarak çok güçlü bir cihaz Huawei MatePad fakat inanın kararlı olarak çalıştıramadığı veya aniden kapanan uygulamaları gördükçe insan soğuyor.

S7FE işlemci ve RAM'den dolayı çok hızlı ve akıcı çalışmıyor ama günlük kullanımda sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. Ağırlık konusu o boyutta bir tablet için normal aynı boyutta iPad alsanız o da aynı ağırlıkta oluyor ama s7FE biraz büyük yani taşıması zor olabilir mağazada bakıp görün bence varsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…