Samsun Galaxy Tab SM-T290 Wi-Fi Görmüyor

gökayarsln

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba vaktinizi ayırıp okuduğunuz için teşekkürler.
Şimdi şöyle bir sorunum var Samsun Galaxy Tab'a (SM-T290) marka tabletim var 1 yıldır kullanıyorum. Fakat 2 hafta önce bir şey oldu evdeki modemi görmemeye başladı. Olay şu ki modemde hiçbir sorun yok, evdeki 6 farklı telefon masaüstü bilgisayar laptop sorunsuz bağlanıyor. Tablet ise çevredeki modemleri görüyor telefondan kendi internetimi açtığım zaman görüp bağlanıyorum internete girebiliyorum fakat evde kullandığım sabit hat modemi görmüyor.
Modemi sayısız resetledim, sıfırladım. Tabletinin ağ ayarlarını ve fabrika ayarlarını sayısız resetledim ve sıfırladım ama yok hala çevredeki modemleri görürken evdeki modemi görmüyor. Modemin QR kodunu bağlı cihazdan okuttuğum zamanda bile tablet Wi-Fi'yi görmüyor.
Garantisi devam ediyordu servisine götürdüm oradakiler bana tabletin internetinde bir sorun yok burada sorunsuz bağlanıyor dediler sorun sizin modeminiz de dediler ama ben tabletle alakalı olduğunu düşünüyorum.
Bu konu hakkında bilginiz varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Tekrar vaktinizi ayırıp okuduğunuz için teşekkürler.

Sorunun başladığı tarihte modem arayüzünden herhangi bir işlem yapıldı mı? 2,4/5Ghz değiştirmek gibi. Bluetooth'u test eder misiniz?
Yapılmadı. Bluetooth'u test etmekten kastınız nedir acaba?
Sorunun başladığı tarihte modem arayüzünden herhangi bir işlem yapıldı mı? 2,4/5Ghz değiştirmek gibi. Bluetooth'u test eder misiniz?
Yapılmadı. Bluetoothu test etmekten kastınız nedir acaba?

Nasıl yani? Tablet güncelleme yaptınız mı? Problemden önce modemin ayarlarıyla oynadınız mı?
Modem kablosunu çıkar 15 saniye bekleyip yeniden tak. Belki işe yarar.

Hiçbir şey işe yaramıyor anlam veremedim. Bazı forum sitelerinde bu sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar olmuş ama çözümünü onlarda bulamamış sanırım. Her şey yerli yerinde ama tablet sorunsuz bir şekilde açık olan evdeki Wi-Fi ağımı görmüyor.

Hiçbir şey işe yaramıyor anlam veremedim. Bazı forum sitelerinde bu sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar olmuş ama çözümünü onlarda bulamamış sanırım. Her şey yerli yerinde ama tablet sorunsuz bir şekilde açık olan evdeki Wi-Fi ağımı görmüyor.
Büyük ihtimalle modem ayarlarında. Bu aniden olmaz ki. Gerçekten bir şey yapmadınız mı bu olmadan önce?
Bu arkadaşın dediği gibi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı