S SerhatC Hectopat Katılım 6 Eylül 2014 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2014 #1 Arkadaşlar bu tableti almayı düşünüyorum. Yalnız öğrenmem lazım, usb klavye takabilir miyim? Takamıyorsam eğer şunu bilmem lazım, bluetoothlu klavyenin bir dezavantajı var mıdır? Tabletin şarjını yeme gibi. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ekim 2014
Arkadaşlar bu tableti almayı düşünüyorum. Yalnız öğrenmem lazım, usb klavye takabilir miyim? Takamıyorsam eğer şunu bilmem lazım, bluetoothlu klavyenin bir dezavantajı var mıdır? Tabletin şarjını yeme gibi.
B brk35 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 2.747 Makaleler 1 9 Ekim 2014 #2 Otg desteği mevcut fakat ben o tableti almanızı önermem. Ben Tab 4 7.0" modeli kullandım ve memnun kalmadım.
Otg desteği mevcut fakat ben o tableti almanızı önermem. Ben Tab 4 7.0" modeli kullandım ve memnun kalmadım.
S SerhatC Hectopat Katılım 6 Eylül 2014 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2014 #3 brk35 dedi: Otg desteği mevcut fakat ben o tableti almanızı önermem. Ben Tab 4 7.0" modeli kullandım ve memnun kalmadım. Genişletmek için tıkla... Ne gibi sorunla karşılaştınız? Beni birkaç sene götürebilecek bir tablete benziyor.
brk35 dedi: Otg desteği mevcut fakat ben o tableti almanızı önermem. Ben Tab 4 7.0" modeli kullandım ve memnun kalmadım. Genişletmek için tıkla... Ne gibi sorunla karşılaştınız? Beni birkaç sene götürebilecek bir tablete benziyor.