Samsun J5 data wipe failed

Rizkonen

Hectopat
Daha fazla  
Eski samsun J5 telefonuma reset attıktan sonra telefonda data wipe failed diye kırmızı bir yazı geliyor ve onun üstünde de başka bir kırmızı renkle yazılar ve en sonda da (I/0 error) yazıyor ve telefon normal açılmıyor hep reset atmak için açtığım (adını bilmiyorum) o ekran geliyor. Ne yapmam lazım düzelmesi için yardım eder misiniz yoksa telefon çöp mü oldu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen ROM atman gerekli kolay bir işlemdir. Gerekli bilgileri verebilirsen yardımcı olabilirim.

Recovery moda gir wipe data factory reset yap, bitince System reboot now yap ve bekle. Açılmazsa stock ROM atman gerekiyor.

Muhtemelen ROM atman gerekli kolay bir işlemdir. Gerekli bilgileri verebilirsen yardımcı olabilirim.

ROM için baktım da telefon içinde geliştirici mod açmak lazım diyor onu açtım ama onun içinden de OEM ile kilit açma ve USB hata ayıklama açmanız lazım yoksa olmaz diyorlar ama telefon açılmıyor normal bir şekilde sadece reset yapabileceğim yer açılıyor.

Son düzenleme:
Hocam zaten Stock ROM atacaksın Custom ROM değil ve zaten denemekten başka çaren yok. Ben bir sorun çıkacağını düşünmüyorum çünkü 2 adet telefona Stock ROM attım ikisinde de muhtemelen OEM kilidi ve ya başka bir şey açık değildi.

Bana telefonunun modelini söyleyebilir misin bataryanın altında yazan örneğin J500F gibi.

Samsung j5: SM-J500F yazıyor.

Bir de şu an telefonu PC'ye takınca ses geliyor ama telefonda görüntü gelmiyor bir anda oldu bu da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…