Çözüldü Samsun'da muayene olup Beyoğlu hastanesinden randevu alınabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ahmetSTFU

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 7800X3D / GIGABYTE 9070XT / Patriot Viper Venom 32GB RAM 6000MHz / ASUS PRIME B650M-R / Bitfenix MH100 Black 750W 80+ Bronze
Dostlar sol gözümde doğuştan göz yaşı kanalı yok bunun için bir sürü doktora gittim fakat hiçbiri bir çözüm bulamadı. Fakat 1-2 yıl önce son gittiğim doktor bunun tedavisinin sadece İstanbul Beyoğlu göz hastanesinde olduğunu söyledi, bu yüzden o hastaneden randevu alacağım fakat kafamın karıştığı bir nokta var. Benim randevu almam gereken bölüm göz - oküloplasti fakat o yerden direkt randevu vermiyorlar, önce genel gözde muayane olmam gerekiyormuş fakat Samsun'da yaşadığım için ben normal şekilde Samsun'da genel göz muayenesi alsam oküloplasti için Beyoğlu hastanesinden randevu alabilir miyim yoksa illa genel göz içinde mi Beyoğlu'ndaki hastaneye gitmem gerek?

Çözüm
Samsun'daki genel göz randevusu ile Beyoğlu'ndan oküloplasti randevusu alamazsınız. Ancak Beyoğlu'ndaki genel gözden randevu aldığınızda muayene sonunda gerek gördüğü takdirde oküloplasti birimine sevki sağlayacak, yönlendirecektir.
Samsun'daki genel göz randevusu ile Beyoğlu'ndan oküloplasti randevusu alamazsınız. Ancak Beyoğlu'ndaki genel gözden randevu aldığınızda muayene sonunda gerek gördüğü takdirde oküloplasti birimine sevki sağlayacak, yönlendirecektir.

Çözüm
Teşekkürler hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı