Onurfa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 1.528 Çözümler 3 Yer İstanbul,Pendik Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #11 GerginGörünüşlüAdam dedi: Ne için kullanacaksınız? Video, fotoğraf depolama için 1 TB SSD pek mantıklı değil bence. Diğer SSD modellerine kıyasla fiyatına göre çok iyi performans sunuyor bence Samsung SSD'ler. Genişletmek için tıkla... Oyun için.
GerginGörünüşlüAdam dedi: Ne için kullanacaksınız? Video, fotoğraf depolama için 1 TB SSD pek mantıklı değil bence. Diğer SSD modellerine kıyasla fiyatına göre çok iyi performans sunuyor bence Samsung SSD'ler. Genişletmek için tıkla... Oyun için.
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #12 Onurfa dedi: https://www.hepsiburada.com/samsung...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.70.7 peki bu ? Genişletmek için tıkla... Bu ürünü(860 Evo) tercih edin, daha iyi, ilk bıraktığınız link QVO'ya ait. QVO almanızı tavsiye etmem.
Onurfa dedi: https://www.hepsiburada.com/samsung...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.70.7 peki bu ? Genişletmek için tıkla... Bu ürünü(860 Evo) tercih edin, daha iyi, ilk bıraktığınız link QVO'ya ait. QVO almanızı tavsiye etmem.
EgeSR Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 18 12 Şubat 2021 #13 Onurfa dedi: Oyun için. Genişletmek için tıkla... Oyun için SATA SSD işinizi görecektir, 1 TB 860 EVO'nun fiyatı gayet iyi tercih edebilirsiniz.
Onurfa dedi: Oyun için. Genişletmek için tıkla... Oyun için SATA SSD işinizi görecektir, 1 TB 860 EVO'nun fiyatı gayet iyi tercih edebilirsiniz.
onn.air Hectopat Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 250 Makaleler 1 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #14 Onurfa dedi: Kronik sorunlu mu bu ? Genişletmek için tıkla... Hayır değil ben 4 aydır kulanıyorum gram sorunu yok. Isı değeri de 36 ila 39 derece. Gayet performanslı.
Onurfa dedi: Kronik sorunlu mu bu ? Genişletmek için tıkla... Hayır değil ben 4 aydır kulanıyorum gram sorunu yok. Isı değeri de 36 ila 39 derece. Gayet performanslı.