Samsung 10.1 Edition 2014 ısınma

ilker06

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ; Elimde Samsung 10.1 edition 2014 var. Oyunlarda rahatsız edecek şekilde ısınıyor. Bu modellerde bu ısınma problemi normal mi? ( Arka sağ üst alan ısınıyor. )

Tableti ilk aldığınız zaman ısınma varmıydı

İşlemci ve GPU o bölgede olduğu için ısınma olacaktır ama tam olarak işlemci sıcaklığını ölçebilir misiniz?

Nasıl ölcmeliyim

Cpu oyunlarda 70-80 dereceyi görüyor. Servise götür melımiyim ? Ekranın sağ üst kısmında bile isi farkediliyor.

Testi yaptım. Sonuçlar yukarıda Muskecan.

Tabletin normal uygulamalarda (twitter, facebook, messenger) sıcaklığı ne kadar oluyor onu da test eder misiniz?

Facebook da test yaptım, max 52 oluyor gpu. Fakat oyunlarda CpuTemp programı 70 ve ustu sıcaklıklarda alarm veriyor bu durum kafamı karıştırdı. Normal masaüstü veya galeride resimlere felan baktığımda gpu 45-49 arası verıyor.

Kendi cihazımda şu an Modern Combat 5'e giriş yaptım. 41 derecedeyim. 5 dakika oynayıp sıcaklığı yazacağım. Ona göre servise verip vermeyeceğinizi anlarsınız Bu arada cihazım HTC One M8 Android 5.0.1 yüklü.

62 dereceyi geçmedi. Ki Android dünyasının en ağır oyunlarından birisi MC5 olduğu için sizin değerleriniz biraz yüksek kalıyor. 8-10 derece azımsanacak farklar değil. Ama oynadığınız oyunları da belirtirseniz tam olarak bir karara varabilirim. Oyunlar yüksek GPU isteyen yeni nesil oyunlar mı yoksa daha orta segment veya düşük boyutlu oyunlar mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…