Samsung 1TB 970 Evo NVMe M.2 SSD HDD olarak kullanılır mı?

Azad Saydın

Centipat
Yer
Rotterdam
Daha fazla  
HDD almayıp sadece Samsung 970 Evo'yu HDD olarak kullanabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD almayıp sadece Samsung 970 Evo'yu HDD olarak kullanabilir miyim?

Sorunuzdan anlamadığımız varsayıp önerimi yapayım.
Sisteminize 970 Evo'yu C: Olarak kullanacaksınız. Eğer birilerinden destek alıyorsanız dikkatli olmanız menfaatinize.
Bir sorum olacak. SSD'ye indirilen dosyalar daha hızlı mı iniyor?

Bunun cevabı internet hızınız müsade ederse fark eder.

Sorunuzdan anlamadığımız varsayıp önerimi yapayım.
Sisteminize 970 Evo'yu C: Olarak kullanacaksınız. Eğer birilerinden destek alıyorsanız dikkatli olmanız menfaatinize.

Evet, C: Olarak kullanmak istiyorum fakat şöyle bir düşüncem var, ben bu SSD'ye SATA kablolarını nasıl bağlayacağım? Ve ben bu SSD'yi C: Olarak kullanırsam performans düşüşü yaşar mıyım?

SSD, HDD'ye göre çok daha hızlıdır. Yani zaten hem HDD hem de SSD'niz olsa bile SSD'ye Windows'u kurmanız gerekir. Yani HDD'den daha iyi, daha hızlı bir şeye sahip olduğunu düşün. Geri kalan her şey aynı sayılır.

Evet, C: Olarak kullanmak istiyorum fakat şöyle bir düşüncem var, ben bu SSD'ye SATA kablolarını nasıl bağlayacağım? Ve ben bu SSD'yi C: Olarak kullanırsam performans düşüşü yaşar mıyım?

Bağlama konusu basit, sitede YouTube'da bakıp çözersin.
SSD M.2 mi? 2.5 icç mi?
Standart bir SSD HDD'den 6-8 kat hızlıdır. Kaldı ki 970 Evo idealdir. Tamamını C olarak kullanabilir veya kurulum esnasında bölebilirsin. Ya da tamamını kurar daha sonra böledebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…