Samsung 2 TB M.2 SSD vs Kingston 4 TB M.2 SSD

eneserdem

Kilopat
Merhaba.
Samsung 990 PRO MZ-V9P2T0BW PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD ile Kingston NV2 SNV2S/4000G PCI-Express 4.0 4 TB M.2 SSD arasında kaldım.
Çok fazla bir fiyat farkı yok. Biraz daha fazla verip markadan feragat mı etsem yoksa Samsung markasına güvenerek 2 TB olanı mı alsam karar veremedim. Aralarındaki marka dışında farklar var mıdır? Hangisini tavsiye edersiniz? Neden?

İlgili ürün linkleri:
Samsung 2 TB: Samsung 990 PRO MZ-V9P2T0BW PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Kingston 4 TB: Kingston NV2 SNV2S/4000G PCI-Express 4.0 4 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung al

Oynıycağın oyunlara bağlı Misal gta V, Cod Wazone,MW , God of war, cyberpunk 2077 vb oyunları oynuyorsan

Samsung al

2TB samsung yetmez 4TB anca yetinirsin ha eğer bu oyunları bitirip silip yenisini yükliyceksen samsung al derim

Samsung al

Çünkü Kendim deneyimlemiş birisiyim Kingstong ve samsung RAM olarak Kingstong kesinlikle öneririm depolama ise Samsung öneririm

samsung al

Kingstong zorladığında performansı düşebiliyor (yanlış anlama anlık performans mesela yazma hızı 10% düşüyor vb normal kullanımda kayıp yok) samsung'ta ise bu dengeliyebiliyorsun performans kaybı yerine stabil Devam ediyor.

Samsung al.

Görsel benim PC

Dosya Ekleri

• 20231122_185011.jpg
    287,6 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…