Samsung 23.5"LC24FG73FQMXUF Alınır mı?

Red Hawk

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar PC toplamayı düşünüyorum ve yanında da bir monitör almak istiyorum, ilk önce şuna bakmıştım.
Sonra başka ne olabilir? Almışken en iyisini alıyım dedim ve karşıma bu çıktı:
Curved olması ve fiyatının bu düzeyde olması ilgimi çekti, siz bana hangisini önerirsiniz ya da başka bir şey önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung Curved olanı Vatan'dan 1770 liraya almıştım. Kavisli ekran zevk veriyor bayağı. Biraz deneme fırsatım oldu, sınavdan sonra kullanmaya başlayacağım. Sitelerde gezerken kavis gerçekten hoş duruyor. Oyun açamadım ne yazık ki.
Birkaç fotoda siyahlarda sorun vardı ama her fotoğrafta olmuyor, sanırım fotoğraf kalitesinden. Emin olamadım pek. Wallpaperswide'dan indirmiştim fotoları.
İşin özü, bence gidin bir mağazada deneyin. Beğenirseniz bu fiyata kaçırmayın.

Samsung kesinlikle AOC yanında kıyaslanamaz.
Kötü manada mı iyi manada mı??
Oyun açamadım derken?

O zaman öbür arkadaşında cevap vermesini bekleyeceğim sonra da kararımı veririm inşallah

O zaman öbür arkadaşında cevap vermesini bekleyeceğim sonra da kararımı veririm inşallah
Sınavdan sonra kullanacağım yazmıştım, dikkatinizden kaçmış sanırım 1 2 saat denedim ve kaldırdım monitörü, sınavdan sonra kuracağım pc'yi. O nedenle açamadım oyun.

Dostum 1hafta önce aldım herşeyi yaptım ve tek kelimeyle muazzam. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Dostum 1hafta önce aldım herşeyi yaptım ve tek kelimeyle muazzam. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Görüntü ayarlarını değiştirdiniz mi? Değiştirip güzel bir ayar elde ettiyseniz paylaşır mısınız? Biz de faydalanalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…