Samsung 23.5" LC24FG73FQMXUF alınır mı?

• Konuyu başlatan 70320
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 8.159

70320

Megapat
Monitör şu anda İtopya'da 1599 TL. İncelemeleri okudum, 1-2 video izledim fakat yine de konu açma gereksinimi duydum. AOC C24G1 satın almayı planlıyordum fakat stok bitmiş. Ben de indirime girmişken bu monitörü alacağım. Görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim. Link

Alacağım sistem;

P1 Sistem.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
AOC C24G1 sürekli stoğa giriyor İtopya'da.
Müşteri hizmetleri ile görüşmenizi öneririm, yakın zamanda gelecekse tercih edilebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizce Samsung LC24FG73 monitörü mü tercih etmeliyim, AOC C24G1'i mi?
AOC'u öneririm. RTX 2060 almışken G-SYNC de kullanabilirsiniz. Sorunsuz çalışıyor.

Sizce Samsung LC24FG73 Monitörümü tercih etmeliyim, AOC C24G1'i mi?

Memnun musunuz hocam? Eksi olarak belirtebileceğiniz bir nokta var mı?

Kullanım açısından gayet güzel, ayarlar menüsü de karışık değil. (Eski ViewSonic monitörüme göre konuşuyorum) olumsuz yanı olarak tek yanı ayaklarını beğenmedim. Onun haricinde hazır görüntü modları gayet başarılı. Manuel bir ayara gerek kalmıyor açıkçası. Karanlıkta normalde filte uygulardım monitörlere bunda garip bir şekilde gözüm yorulmuyor. Renk doğruluğu da gayet başarılı.

AOC'u öneririm. RTX 2060 almışken G-SYNC de kullanabilirsiniz. Sorunsuz çalışıyor.
Stok durumu için mail attım, cevap bekliyorum. Fakat kafam çok karıştı, okuduğum yorumlarda Samsung LC24FG73'ün, AOC C24G1'den üst segmentte olduğu, Samsung'un tercih edilmesi gerektiği gibi şeyler yazıldığını gördüm. Tasarım olarakta C24G1 daha hoş gibi duruyor. Stok durumuna göre karar vereceğim sanırım. Yorumunuz için teşekkür ederim hocam. :)

Kullanım açısından gayet güzel, ayarlar menüsü de karışık değil. (Eski ViewSonic monitörüme göre konuşuyorum) olumsuz yanı olarak tek yanı ayaklarını beğenmedim. Onun haricinde hazır görüntü modları gayet başarılı. Manuel bir ayara gerek kalmıyor açıkçası. Karanlıkta normalde filte uygulardım monitörlere bunda garip bir şekilde gözüm yorulmuyor. Renk doğruluğu da gayet başarılı.
Oyun performansından memnun musunuz hocam? Anlayamadığım şekilde MS değerinin yüksek olduğu gibi şeyler okudum (Fakat Monitör 1 MS).

Stok durumu için mail attım, cevap bekliyorum. Fakat kafam çok karıştı, okuduğum yorumlarda Samsung LC24FG73'ün, AOC C24G1'den üst segmentte olduğu, Samsung'un tercih edilmesi gerektiği gibi şeyler yazıldığını gördüm. Tasarım olarakta C24G1 daha hoş gibi duruyor. Stok durumuna göre karar vereceğim sanırım. Yorumunuz için teşekkür ederim hocam. :)

Oyun performansından memnun musunuz hocam? Anlayamadığım şekilde MS değerinin yüksek olduğu gibi şeyler okudum (Fakat Monitör 1 MS).
Memnunum. Ayriyetten ne kadar monitör araştırdıysam hepsinin ''yok tepkime süresi yüksek, yok 144 Hz yazıyor ama hiç de öyle değil'' vs. tarzında birçok yorum gördüm. Yahu adam hayatında ilk defa 144 Hz 1 ms monitör kullanıyor gelmiş monitör hakkında ahkam kesiyor. FPS oyununda farkı çok rahat fark edeceksiniz zaten. Ghosting problemim falan da söz konusu değil. Tabi ki TN panellerin tepkime süreleri daha düşük olacaktır bu panellere göre ama gel gelelim ki biz profesyonel E-Spor oyuncusu değiliz.

Memnunum. Ayriyetten ne kadar monitör araştırdıysam hepsinin ''yok tepkime süresi yüksek, yok 144 Hz yazıyor ama hiç de öyle değil'' vs. tarzında birçok yorum gördüm. Yahu adam hayatında ilk defa 144 Hz 1 ms monitör kullanıyor gelmiş monitör hakkında ahkam kesiyor. FPS oyununda farkı çok rahat fark edeceksiniz zaten. Ghosting problemim falan da söz konusu değil. Tabi ki TN panellerin tepkime süreleri daha düşük olacaktır bu panellere göre ama gel gelelim ki biz profesyonel E-Spor oyuncusu değiliz.
Yorumunuz için teşekkür ederim hocam, kafamı kurcalayan detaylar yok oldu. :)

Ben lc24fg73 adlı modeli dün sipariş verdim. Vatan Bilgisayar'da deneme fırsatım olmuştu ve XG2401 ve lc24fg73'ü yan yana görünce bu monitöre karar vermiştim, özellikle siyah renkler çok güzel görünüyor. Fiyat farkı da çok az ben Samsung'u öneririm. Quantum Dot gibi bir özelliği de var.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı