Samsung 23,5" lc24fg73fqmxuf curved monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Samsung 23,5" lc24fg73fqmxuf curved monitör uygun fiyatlarla sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.
Samsung 23,5" lc24fg73fqmxuf curved monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Samsung 23,5" lc24fg73fqmxuf curved monitör uygun fiyatlarla sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.
Aynı modeli kullanıyorum ve o fiyata alınabilir en iyi ürün. Kavis rahatsız etmiyor yer yer işime bile yarıyor. Renkleri IPS'e çok yakın. VA panel ama IPS 4K LG TV ile yan yana getirdiğim de renkler çok benzer. Quantum Dot işe yaramış Samsung'u tebrik etmek lazım. Şiddetle tavsiye ediyorum.
Renkler benim için önemli değil çamur gibi olsun ama FPS olsun, tepki süresi iyi olsun derseniz arkadaşın önerdiği TN panel ASUS'da, TN paneller içinde iyiye en yakın ürünlerden biridir.
144 Hz 1 ms renk doygunluğu vs 165 Hz 0.5 ms hız ne istediğiniz çok önemli bu noktada.
Uzun süreçte ekran kartını yenilemeyecekseniz 144 Hz yeter renklerde olsun diyip Samsung alırdım.
Ekleme: Adaptive Sync desteği son güncellemeler ile bu monitöre gelmiş. Kimisi verimli bir şekilde kullanmış kimisi kullanamamış anladığım kadarıyla. Ama bu monitörü elinizde ekran kartı uyumlu bir şekilde kullanabilirsiniz Sync teknolojisini hariç tutarsak. Muallak çünkü. Hiç bir sıkıntı yaşamazsınız anlayacağınız belki Sync teknolojisinden mahrum kalabilirsiniz/kalmayadabilirsiniz.