Samsung 24” Odyssey G3 LS24AG320NUXUF alınır mı?

halşil

Femtopat
Daha fazla  
Samsung 24” Odyssey G3 LS24AG320nuxuf 1ms 165Hz monitörü almayı düşünüyorum. Aşırı ghosting var deniyor ama bütçem buna yettiği için almak istiyorum. Sizce alınır mı? Ya da önerebileceğiniz monitör var mı?

Yeni üretiminde ghosting nispeten az, ancak yok değil. 3.000 TL de iyi fiyat. Başka pek monitör de yok bu fiyat bandında. Normalde önermem ama fiyatına göre özellikleri vb. iyi.

Yeni üretiminde ghosting nispeten az, ancak yok değil. 3.000 TL de iyi fiyat. Başka pek monitör de yok bu fiyat bandında. Normalde önermem ama fiyatına göre özellikleri vb. iyi.

Onların dışında Gamepower bull T10 ve ASUS TUF VG247Q1A baktım ama bütçemi bir tık aştığı için ve Gamepower da ölü piksel sorunu olduğu için bunu seçtim.

Evet 2999TL'ye dusmus. Fiyati iyi fakat ben olsam biraz daha koyar bunlardan birin alirdim.

G3'de ghosting cok fazla diye hatirliyorum, yeni modelleri bilmiyorum.

Onların dışında Gamepower bull T10 ve ASUS TUF VG247Q1A baktım ama bütçemi bir tık aştığı için ve Gamepower da ölü piksel sorunu olduğu için bunu seçtim.
İkisini de önermiyorum dediklerinizden zaten. 3.300 olur ise bütçeniz attığım LG monitöre bakabilirsiniz.

O 2.999 olan 144 Hz olan modelmiş, ufak karışıklık oldu hocam.

Her üretimde farklı oranda ghosting ve black smearing görürsünüz hocam, buna da panel piyangosu denir.

Sağ olun hocam teşekkürler.

Sağ olun hocam sizin dediğiniz monitörede bir bakacağım.

165 Hz fiyatı da 3099 lira fazla bir fiyat farkı yok gibi.

Her üretimde farklı oranda ghosting ve black smearing görürsünüz hocam, buna da panel piyangosu denir.
Tamamen farklı bir panel + arka aydınlatma ikilisi kullanılmadıkça aynı panel + arka aydınlatmadaki ghosting ve black smearing miktarı birisinde yok birisinde var denecek kadar tutarsız olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…