Samsung LC27RG50FQMXUF 27" 240Hz (HDMI+Display) Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Zaten pingin 5 değilse çok fark edeceğini sanmıyorum sadece rekabet faktörlü Online oyun oynuyosanız alabilirsiniz ama hikayeli oyun da oynuyosanız 2K'ya geçin derim. Ayrıca 240 FPS alıyor musun tüm oyunlarda.
Zaten pingin 5 değilse çok fark edeceğini sanmıyorum sadece rekabet faktörlü Online oyun oynuyosanız alabilirsiniz ama hikayeli oyun da oynuyosanız 2K'ya geçin derim. Ayrıca 240 FPS alıyor musun tüm oyunlarda.
CS:GO oynadığım için FPS'im genelde 250-300 arasında ve Online oynuyorum, pingim de 50-60 arası oluyor. 2K 144Hz monitör öneriniz varsa ona da bakabilirim tabii ki de.
CS:GO oynadığım için FPS'im genelde 250-300 arasında ve Online oynuyorum, pingim de 50-60 arası oluyor. 2K 144Hz monitör öneriniz varsa ona da bakabilirim tabii ki de.
CS'yi profesyonel oynuyorsan 2K alıp 4:3 çözünürlük açtığında gözlerine ekstra ekstra eziyet etmiş olacaksın bunu unutma. Bir diğer mesele de 240Hz monitörlerden tam verim almak için ya TN yada FastIPS alman gerekiyor çünkü 240Hz=4Ms de bir yeni kare demek, eğer monitörün pikselleri 4Ms de bir renk değiştiremezse 240Hz deneyimini tam anlamıyla yaşaman çok zor. 4Ms değerinin griden griye olduğunu tahmin ediyorum, renkten renge geçişlerde 6-10Ms arası bir değeri olur o durumda, bu da 240Hz için yetersiz kalacaktır, siyahtan beyaza geçişi saymıyorum bile. Eğer profesyonel şekilde oynayacaksan arkadaşımın dediği gibi VG248QG tavsiye ediyorum ben.