Samsung 25" Odyssey G4 monitör alınır mı?

Bütçe
6000

Berkay151421

Decapat
Daha fazla  
Monitör
Samsung
Bu ekran nasıldır? Alınır mı bu fiyata? Herhangi bir sıkıntısı vs var mı? Alternatifi bu fiyat bandında daha iyisi varsa atabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
IPS panel olması, 240Hz, 1ms GtG gibi özellikleri nedeniyle bu fiyata en uygun monitör olduğu için yaklaşık 1 2 hafta önce aldım. Bu fiyat bandında veya biraz daha düşük fiyata alternatif monitörler bulabilirsiniz ama yüksek ihtimalle VA panel olacaktır. Ben IPS panel tercih ettiğim için bu monitörü aldım. Ölü pixel ve ghosting çıkmadı bana. Trendyol'dan almıştım. Özetle monitörden memnunum şu ana dek bir sıkınt ıyaşamadım. Ama alacaksan kutu içeriğinden sadece HDMI kablo çıkıyor. 240Hz tamamıyla almak istiyorsan kaliteli bir DisplayPort kablosu alman gerekiyor.

Selamlar hocam bir konu hakkında soru sormak istiyorum da Samsung 25" Odyssey G4 LS25BG400euxuf 1ms 240Hz IPS HDR10 G-Sync Gaming monitör - satın aldım herhangi ayar yapmam lazım mı 25 inç olan aldım görüntü garip geldi bana mesela 240 Hz diyor ama bana hissettirmedi mesela ben Lenovo 180 Hz kullanıyorum.
DP kullanıyorum hocam FPS oyunları için ayarlama hangisi acaba bir de hocam monitör ayarları grdiğim zaman bazı fonksiyonları kullanamıyorum fonksiyon kullanılamıyor diyor sebebi nedir?

Ben 60Hz'den 240a geçtim o yüzden 180Hz ile 240 arasındaki farkı bilemiyorum. Bana gayet akıcı geliyor. FPS oyunları için yapacağınız şey daha çok ekran kartı ayarıyla alakalı yırtılmaları engellemek için dikey eşitlemeyi falan açın ayarları performansa çekin NVIDIA ayarlarından AMD ise onun da vardır mutlaka. Hangi fonksiyonları kullanmıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…