Samsung 25" Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 1Ms 240Hz IPS HDR10 G-Sync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Samsung 25" Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 1Ms 240Hz IPS HDR10 G-Sync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
ViewSonic zaten stokta yok.
Alienware çok başarılı değil. Fakat iş görür. Alienware familyasının giriş segment modeli çünkü.
Samsung (şahsen beğenmiyorum) serilik olarak önde bir monitör. FPS için iyi değerlere sahip(miş).
Dell iyi değil. Bunların arasında yarışamaz.
ViewSonic zaten stokta yok.
Alienware çok başarılı değil. Fakat iş görür. Alienware familyasının giriş segment modeli çünkü.
Samsung (şahsen beğenmiyorum) serilik olarak önde bir monitör. FPS için iyi değerlere sahip(miş).
Dell iyi değil. Bunların arasında yarışamaz.
Merhaba, viewsonic aslinda baska sitelerde mevcut sadece modeli gostermek amacli buraya yazdim. Attigim monitorlerden memnun kalmadiniz sanirim. Peki sizin onerebileceginiz bu yazdiklarimdan daha kaliteli 240hz'lik bir monitor var midir ?
Merhaba, ViewSonic aslinda baska sitelerde mevcut sadece modeli gostermek amacli buraya yazdim. Attigim monitorlerden memnun kalmadiniz sanirim. Peki sizin onerebileceginiz bu yazdiklarimdan daha kaliteli 240Hz'lik bir monitor var midir?
En ucuz AOC 24G2ZU 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G2ZU 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!