Selam arkadaşlar, anneme telefonu için şarj adaptörü alacaktım ama o benden önce kendi almış. Biraz inceledim videolarla karşılaştırdım yazılarda ufak kayıklıklar var. Bana replika gibi geldi tam emin olamadım, size de sormak istedim. Ürün orijinal mi yoksa replika mı sizce?
Hocam Samsung mağazası da zaten 720'ye satıyor. Keşke rastgele bir yerden almasaymışsınız, orijinal olduğu garanti olurdu. Kablosuna bakın hoca eğer 3A değil de 5A vs. yazıyorsa yüksek ihtimalle çakmadır.
EP-T2510N Type C Hızlı Şarj Adaptörü (25W) - Beyaz (EP-T2510NWEGWW) - Bu ürünün tüm avantajlarını ve özelliklerini inceleyin. Detaylı bilgiler ve size en uygun Mobil Aksesuarlar ürünleri Samsung Türkiye'de.
Hocam boyutuna bakın, Teknosa'dan aldığım 25W şarj adaptörüne göre yazı tipi ve yazı yerlerinde farklılıklar var.
Kendi kullandığım adaptörü orijinal olarak varsayarsam iki ürünün birbirinden alakası yok diyebilirim.
Hocam boyutuna bakın, Teknosa'dan aldığım 25W şarj adaptörüne göre yazı tipi ve yazı yerlerinde farklılıklar var.
Kendi kullandığım adaptörü orijinal olarak varsayarsam iki ürünün birbirinden alakası yok diyebilirim.
Selam arkadaşlar, anneme telefonu için şarj adaptörü alacaktım ama o benden önce kendi almış. Biraz inceledim videolarla karşılaştırdım yazılarda ufak kayıklıklar var. Bana replika gibi geldi tam emin olamadım, size de sormak istedim. Ürün orijinal mi yoksa replika mı sizce?
Ep TAA-800 modeline göre bayağı farklı.
Şu 300 TL'lik çakma şarj aletleri ile birebir aynı.
İade etme şansınız varsa iade etmeyi deneyin.
Evet. Muhtemelen replika.
Orijinal Samsung şarj cihazı, hem orijinal kutularla hem de kutular olmadan kullanılabilir. Fiyatlandırma (KDV hariç): - Orijinal kutu ile: €9,6 - Olmadan: €5,9