Bu piyasa oldukça pis bir piyasa. Pis dediğim orijinal ürün altında çakma çok model var. Arasında iki kat fiyat farkı olsa bile sadece satıcısı Samsung olan(Trendyol,Hepsiburada gibi pazar yerleri dahil)yerleri tercih edin
Bu piyasa oldukça pis bir piyasa. Pis dediğim orijinal ürün altında çakma çok model var. Arasında iki kat fiyat farkı olsa bile sadece satıcısı Samsung olan(Trendyol, Hepsiburada gibi pazar yerleri dahil)yerleri tercih edin.
Doğrusu ben hiçbir telefoncuya güvenmiyorum siz güvenebilirsiniz o ayrı tercihinizdir ancak çakma olsa bile anlamanız çok zor olacaktır. Ben bir kere alma gafletinde bulundum ama çakma olduğunu bilerek aldım sadece veri aktarmak için aldım sarj etmek için değil. Adam cihazı övüyordu işte orijinal kardeşim garantisi benim tayfası var ya onlardandı Sonra bir yerden orijinal olanını bulmuştum yan yana koydum cihaz bire bir orijinal olanın aynısıydı pes dedirtmişti bana.
Açıkcası aynı adaptörü S22 için samsungdan 500 TLye aldım. Dışarıda daha uygunları olsa da güvenemediğimden tercih etmedim benziyor adaptör müsait olduğumda karşılaştıracağım.