N NobodyAnymore Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 2.105 Makaleler 1 Çözümler 4 1 Mart 2018 #1 Bu iki monitör arasından hangisini almalıyım? Hangisinin görüntüsü daha canlı? Bütçe sormayın başka öneri istemiyorum.
Bu iki monitör arasından hangisini almalıyım? Hangisinin görüntüsü daha canlı? Bütçe sormayın başka öneri istemiyorum.
Berat TATAY Hectopat Katılım 10 Şubat 2017 Mesajlar 74 Yer Diyarbakır Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technoland-Inc Kurucusu 23 Mart 2018 #2 Philips daha şık duruyor özellikleri ise aynı gibi samsung ile tercihiniz philips olmalı yıllardır philips monitör kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım
Philips daha şık duruyor özellikleri ise aynı gibi samsung ile tercihiniz philips olmalı yıllardır philips monitör kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım
Falcon78 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2015 Mesajlar 1.417 Makaleler 9 Çözümler 3 Yer İstanbul 23 Mart 2018 #3 İkisi de aynı panel, aralarında ki renk anlamında fark Samsung'da srgb kapsama alanı %119 iken Philips'de %130 yani Philips tavsiye ederim.
İkisi de aynı panel, aralarında ki renk anlamında fark Samsung'da srgb kapsama alanı %119 iken Philips'de %130 yani Philips tavsiye ederim.