Samsung 27" LC27FG73 alınır mı?

284396

Hectopat
Öncelikle selamlar. Sistemimi oluşturdum monitör alacağım. Kurgucu olduğum için IPS istedim. Fakat sıkı bir oyuncuda olduğum için IPS'ler 1ms olmuyormuş bunu öğrendim. Belki çok fark etmez ama almışken en ehlini almak istiyorum. Samsung'la konuştum bana kendilerinde Quantum Dot diye bir teknoloji olduklarını söyledi. Ve IPS panellerle neredeyse aynı performansı veriyormuş. Bu doğru mudur? Gerçekten monitörden anlayan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim. Samsung'un önerdiği model bu:

Son düzenleme:
1080p'de 27 inç çok fazla.Piksel yoğunluğu düşeceği için renk doygunluğu ve keskinlik azalır.1080p'nin hakkı 23-24 inç'tir.

1080p'de 27 inç çok fazla.Piksel yoğunluğu düşeceği için renk doygunluğu ve keskinlik azalır.1080p'nin hakkı 23-24 inç'tir.
Sorduğum soruyla dediğiniz bir alakası yok gibi ama genede bilgi için teşekkür ederim.

Quantum dot teknolojisi sayesinde yaklaşık %125 sRGB renk kapsamına sahip kavisli oyuncu monitörü şimdi daha geniş, daha zengin, daha net ve hiç olmadığı kadar gerçekçi renkler ile oyun deneyiminizi gerçekçi kılıyor.

Tam olarak İPS yerine geçmiyor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…