Benmiraç Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #1 Samsung Notebook Bu linkteki laptopu kullanıyorum. İşlemcimi i7-2620M, i5-2450M ya da farklı bir işlemciyle yükseltmek istiyorum. İşlemci Karşılaştırma bu işlemcilerin karşılaştırma listesi. İşlemciyi değiştirebilir miyim? Çok teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Kasım 2023
Samsung Notebook Bu linkteki laptopu kullanıyorum. İşlemcimi i7-2620M, i5-2450M ya da farklı bir işlemciyle yükseltmek istiyorum. İşlemci Karşılaştırma bu işlemcilerin karşılaştırma listesi. İşlemciyi değiştirebilir miyim? Çok teşekkür ederim.
Emin Dmr Hectopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 1.452 Çözümler 15 18 Kasım 2023 #2 Galiba değiştirilebiliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Galiba değiştirilebiliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.738 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 18 Kasım 2023 #3 İslemcinin BGA versiyonu da gozukuyor, kesin olması için CPU-Z'den CPU kısmını da paylaşmanız iyi olur.
İslemcinin BGA versiyonu da gozukuyor, kesin olması için CPU-Z'den CPU kısmını da paylaşmanız iyi olur.