Samsung 300E4A macOS kurulumu

hakanyuksel

Hectopat
Laptopuma macOS kurmak istiyorum. AutoCAD kullanıcısıyım. AutoCAD'in daha iyi çalıştığını söylüyorlar.
Autocad kurarken sıkıntı yaşar mıyım? Bana yardımcı olur musunuz?

8c746aae-b5ae-49d4-b6d8-2a41894fec3b.jpg
93bd1acc-0818-4261-96f9-4d387c680f26.jpg
997c8c32-a04d-49e6-b69b-31a22983e2be.jpg
fc65ba99-bf3e-4554-aa5b-1ea812b9255d.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Donanımın yeterli değil bu donanım ile Windows'da daha yüksek performans alırsın. Ek olarak CAD yazılımları işletim sistemine çok bağlı olarak değişiklik göstermiyor performansta. Piyasa da ''Mac Bilgisayarlar'' ile ''macOS İşletim Sistemi'' çok fazla karıştırılıyor veya bir tutuluyor. Bir de reklamcılar ve CAD yazılımları kullananlar arasında ''Mac daha iyi'' gibi bir hurafe var ve bu tamamen dayatılmış gerçeklik gerçek ile alakası olmayan. Herşey donanımda bitiyor bu tür yüksek işlemler uygulayan yazılımlarda. Çünkü düz mantık ile i5 MacBook ile i7 Laptop yan yana koyulduğunda sonuç MacBook'da daha fazla olmuyor.

Donanımın yeterli değil bu donanım ile Windows'da daha yüksek performans alırsın. Ek olarak CAD yazılımları işletim sistemine çok bağlı olarak değişiklik göstermiyor performansta. Piyasa da ''Mac Bilgisayarlar'' ile ''macOS İşletim Sistemi'' çok fazla karıştırılıyor veya bir tutuluyor. Bir de reklamcılar ve CAD yazılımları kullananlar arasında ''Mac daha iyi'' gibi bir hurafe var ve bu tamamen dayatılmış gerçeklik gerçek ile alakası olmayan. Herşey donanımda bitiyor bu tür yüksek işlemler uygulayan yazılımlarda. Çünkü düz mantık ile i5 MacBook ile i7 Laptop yan yana koyulduğunda sonuç MacBook'da daha fazla olmuyor.
Anladım ilginiz için teşekkür ederim [emoji106]

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı