Samsung 32" Odyssey G5 2K alınır mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, şu an kardeşime vermiş olduğum monitör MSI 27 MAG 274QRFW bu monitör benim sayılır ama aktif olarak bilgisayarda vakit geçiremediğim için ona vermiştim şu an ise Samsung'un bu monitörünü almayı düşünüyorum sizce mantıklı bir karar mı olacaktır benim için?

Bu monitörün bendekine kıyasla biraz daha iyi olduğunu düşünüyorum ama aklımda soru işaretleri var daha bilgili olanlar iki monitörden hangisini tercih etmem gerektiğini konusunda bana yardımcı olacaktır umarım.

Ben günlük olarak monitörü fiyat grafikleri izlemekte ekstra hikayeli oyun veya FPS oyunları oynuyorum boş zamanlarımda yani ekrana ihtiyacım olduğunda bölünmüş olarak 2-3 sekme açık olabiliyor 32 olması bu açıdan daha iyi gibi duruyor 27 benim için ideal gibi duruyordu ama 32'nin çok büyük olduğunu düşünmüyorum aralarında devasa fark yoktur bence.

Bu ikisi arasında düşünceleriniz neler sizce bu fiyat bandında daha iyi bir tercih var mı? MSI 27 MAG 274QRFW modelini zaten ucuza almıştım ve halihazırda duruyor ama Samsung'tan iyi seçenekler varsa tercih edebilirim.

27 inch ile 32 arasında ciddi boyut farkı var. G6 almanı öneririm.

27 inch ile 32 arasında ciddi boyut farkı var. G6 almanı öneririm.

Hocam satın alımı yaptım ama alternatiflere bakmaya devam ediyorum Curved monitörler VA panel oluyor düşük bütçelerde ve VA panel istemiyorum açıkçası renkler benim için önemli Curved olmasının'da pek bir olayının olduğunu düşünmüyorum.

Monitör geldikten sonra değerlendirme yapacağım ama başka önerileriniz varsa bekliyorum çünkü VA panele yanaşmayacağım muhtemelen bu fiyat skalasında çok bariz fark oluyor aralarında.

Hocam satın alımı yaptım ama alternatiflere bakmaya devam ediyorum Curved monitörler VA panel oluyor düşük bütçelerde ve VA panel istemiyorum açıkçası renkler benim için önemli Curved olmasının'da pek bir olayının olduğunu düşünmüyorum.

Monitör geldikten sonra değerlendirme yapacağım ama başka önerileriniz varsa bekliyorum çünkü VA panele yanaşmayacağım muhtemelen bu fiyat skalasında çok bariz fark oluyor aralarında.
IPS renkleri VA'dan daha iyi algısı oluşmuş herkeste. Özellikle siyahları çok iyi gösteren bir monitör.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

IPS renkleri VA'dan daha iyi algısı oluşmuş herkeste. Özellikle siyahları çok iyi gösteren bir monitör.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim almış olduğum 32" Odyssey G5 G50D QHD ile karşılaştırınca nasıl görünür acaba 32 inç deneyimini merak ediyorum ama galiba benim aldığımın renk gaması bu monitörden biraz daha yüksek görünüyor tam karşılaştırma yapmak gerekli ama zaman bulamıyorum maalesef.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı