Selamlar, monitör almayı düşünüyorum ve karasız kaldım bu monitör çok uygun geldi hem 32 inç hem 144 Hz hem de 2K ama 4ms sizce 4ms çok fark eder mi? Şu an AOC 27 144Hz 1ms kullanıyorum ama arkadaşlarım 32 inç 144 Hz olduğu için 4 ms i fark etmezsin diyor ama gene de sormak istedim. Düşünceleriniz nedir?
Kullandığınız monitörün 1ms değeri eğer MPRT (Motion Picture Response Time - Hareketli Görüntüye Tepki Süresi) türünden ise SR75'te mevcut olan 4ms gecikmeyi hissetmezsiniz. Zira Samsung o değeri GTG (Gray to Gray - Griden Griye) türünden 4ms olarak veriyor. Rtings.com'a göre hareketli görüntüde oluşan bulanıklıkta oldukça düşük durumda. Yani panel yeteri kadar hızlı.
Detaylı test sonuçlarını inceleyebilirsin onların incelemesinde görebilirsin.
The Samsung Space SR75 is a decent 27", 1440p monitor with a unique stand. The space-saving stand limits dead-space on your desk, but slightly limits the Space's...
Ghosting'siz 4ms ise fark edilmez ama mesela benim monitörde ghosting oluyor 4ms'de ve 14ms'de kullanıyorum. 1ms bir monitörden geçiş yapmıştım ve bu fark ediliyor.