O oguz18_tr Megapat Katılım 2 Aralık 2013 Mesajlar 101 13 Kasım 2020 #1 Merhabalar Aşağıda ki üç monitör arasında kaldım: Samsung 32” SR750Q QHD 2K 144Hz FreeSync Çerçevesiz VA SPACE Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Samsung 32” SR750Q QHD 2K 144Hz FreeSync Çerçevesiz VA SPACE Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Amazon.com.tr Sizce hangisini almalıyım? Ya da bu standart ve fiyatta başka monitör tavsiyelerine de açığım. (TN panel düşünmüyorum) Son düzenleyen: Moderatör: 13 Kasım 2020
Merhabalar Aşağıda ki üç monitör arasında kaldım: Samsung 32” SR750Q QHD 2K 144Hz FreeSync Çerçevesiz VA SPACE Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Samsung 32” SR750Q QHD 2K 144Hz FreeSync Çerçevesiz VA SPACE Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Amazon.com.tr Sizce hangisini almalıyım? Ya da bu standart ve fiyatta başka monitör tavsiyelerine de açığım. (TN panel düşünmüyorum)
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.983 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 13 Kasım 2020 #2 AOC öneriyorum. Kendim ordaki AOC monitörün aynısının 27" ve Curved olmayanını kullanıyorum. Ayağı falan aynı çok memnunum.
AOC öneriyorum. Kendim ordaki AOC monitörün aynısının 27" ve Curved olmayanını kullanıyorum. Ayağı falan aynı çok memnunum.
O oguz18_tr Megapat Katılım 2 Aralık 2013 Mesajlar 101 13 Kasım 2020 #3 AOC 32'' inç olanını aldım arızalı çıktı, iade ettim fiyatı 500 lira civarı arttı Xiaomi 34" WQHD Curved Gaming Monitör | Game Garaj bu monitör nasıl?
AOC 32'' inç olanını aldım arızalı çıktı, iade ettim fiyatı 500 lira civarı arttı Xiaomi 34" WQHD Curved Gaming Monitör | Game Garaj bu monitör nasıl?