Samsung 34" Smart Odyssey OLED G8 alınır mı?

Bütçe
35000

ilker bilgin

Femtopat
Daha fazla  
Monitör
Samsung 34"Smart Odyssey OLED G8 0.03 Ms 175Hz(HDMI+USB) UWQHD 1800R Curved
Merhaba, yaklaşık bir ay kadar sonra bir OLED monitör almayı planlıyorum. OLED paneller hakkında pek bir bilgim yok, bu yüzden araştırmaya yeni başladım. Monitörü Hepsiburada'nın limit sistemi üzerinden alacağım; ürünün yarısını peşin ödeyip kalan yarısını taksitlendireceğim. Ondan dolayı sadece Hepsiburada'dan bakıyorum.

Aşağıya linkini bıraktığım monitör oldukça ilgimi çekti. Uzun zamandır Ultra-wide bir monitör kullanmak istiyordum, belki de bu yüzden daha çok hoşuma gitmiş olabilir, bir de Samsung markasının teknoloji sektöründeki isminden dolayı bu monitor biraz aklıma yattı.

Günümün büyük bir kısmı DAW başında geçiyor (müzik prodüktörlüğü ile ilgileniyorum). Geniş bir ekranımın olması bana kolaylık sağlar. Şu anda Nintendo Switch OLED sahibiyim; bu monitörü aldıktan sonra bir PS5 almaya çalışacağım. Çok sık oyun oynamasam da bazen akşamları 2-2.5 hikayeli oyunlar veya arkadaşlarla rekabetçi olmayan party oyunları oynuyoruz. Kısaca monitor genel olarak bu şekilde kullanılacak.

Bu monitör mantıklı bir seçim mi? Sizce alınır mı? Ayrıca sadece bu modele özel değil, genel olarak OLED panellerle ilgili dikkat etmem gereken noktaları ve nasıl bakım yapmam gerektiğini de söylerseniz sevirinim.

Ürünün linki: https://www.hepsiburada.com/samsung...g850suxuf-p-HBCV00003NYTL7?magaza=Hepsiburada

Kullanım amacınızın çok çok üstüne bir monitör ama bütçeniz böylesini almaya elveriyorsa bir şey diyemem ama farklı bir model isterseniz öneri yapabilirim.

Ürün güzel de 32bin diyor bu arada indirimle, 32 bin vermeye değmez diye düşünüyorum. HDR performansı daha iyi monitörler mevcut illa 34 OLED alacaksanız Dell Alienware 34 olan modeli de var. N11 sitesinde 34 bin diyor ona bakın derim. Ben g8 kullanıyorum sorunuz varsa yazın, sıfırını 19a almıştım geçen yıl ekim ayında.

Kullanım amacınızın çok çok üstüne bir monitör ama bütçeniz böylesini almaya elveriyorsa bir şey diyemem ama farklı bir model isterseniz öneri yapabilirim.
Önerilerinize açığım hocam. Kullanım amacımın çok üstünde olduğunun farkındayım, GTA 6 falan gelecek derken oled ile deneyimlemek istedim ondan almayı düşünüyorum.

Hocam yazdığımı okursanız, hepsiburada limit sistemi ile alacağım için, başka siteden bakamıyorum.

Yazdığınızı gördüm de monitörün fiyat geçmişine baktığımızda, 32 biraz fazla geldi oyüzden dedim. Sizin ihtiyaçlarınızı görecektir, text clarity yani ekrandaki yazı netliği IPS monitörlerden biraz daha kötüdür. Ürünün hoparlörü fena değil günlük kullanımda iş yapıyor ayrıca TV özelliği de mevcut Netflix gibi uygulamalara bilgisayar açmadan girip bakabilirsiniz. HDR performansı güzel ama OLED TV ile kıyasladığımda kötü kalıyor. Biraz da 2k olmasına veriyorum.

Hocam peki ps5 konsol performansı nasıl olur? Bi tane videosunu izledim de görüntü pikselleşiyor diyor; fakat videodan ben pek anlayamadım.

Hocam peki PS5 konsol performansı nasıl olur? Bir tane videosunu izledim de görüntü pikselleşiyor diyor; fakat videodan ben pek anlayamadım.

Konsollar ultrawide desteklemiyor olabilir ayrıca 4K 120 Hz de açılmıyor diye biliyorum, 4K60Hz oluyor. 2k atarsınız gibi gözüküyor ama ultrawide çalışıyor mu ona bakın derim.

Tamamdır hocam, o zaman bu attığınız model veya asustan yana yaparım seçimimi. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…