Merhaba, yaklaşık bir ay kadar sonra bir OLED monitör almayı planlıyorum. OLED paneller hakkında pek bir bilgim yok, bu yüzden araştırmaya yeni başladım. Monitörü Hepsiburada'nın limit sistemi üzerinden alacağım; ürünün yarısını peşin ödeyip kalan yarısını taksitlendireceğim. Ondan dolayı sadece Hepsiburada'dan bakıyorum.
Aşağıya linkini bıraktığım monitör oldukça ilgimi çekti. Uzun zamandır Ultra-wide bir monitör kullanmak istiyordum, belki de bu yüzden daha çok hoşuma gitmiş olabilir, bir de Samsung markasının teknoloji sektöründeki isminden dolayı bu monitor biraz aklıma yattı.
Günümün büyük bir kısmı DAW başında geçiyor (müzik prodüktörlüğü ile ilgileniyorum). Geniş bir ekranımın olması bana kolaylık sağlar. Şu anda Nintendo Switch OLED sahibiyim; bu monitörü aldıktan sonra bir PS5 almaya çalışacağım. Çok sık oyun oynamasam da bazen akşamları 2-2.5 hikayeli oyunlar veya arkadaşlarla rekabetçi olmayan party oyunları oynuyoruz. Kısaca monitor genel olarak bu şekilde kullanılacak.
Bu monitör mantıklı bir seçim mi? Sizce alınır mı? Ayrıca sadece bu modele özel değil, genel olarak OLED panellerle ilgili dikkat etmem gereken noktaları ve nasıl bakım yapmam gerektiğini de söylerseniz sevirinim.
Ürünün linki:
https://www.hepsiburada.com/samsung...g850suxuf-p-HBCV00003NYTL7?magaza=Hepsiburada