Samsung 4 GB DDR4 2666 MHz ile uyumlu laptop RAM önerisi

blackboy55555

Decapat
Elimdeki laptopta "Samsung M471A5244CB0-CTD 4 GB DDR4 2666 MHz" marka ve özellikte 4 GB RAM var. 4 GB RAM daha ilave etmek istiyorum. Aynı marka-model RAM mi almalıyım? Başka marka-model RAM alsam da uyum sağlar mı? İnternetten baktım, aynı marka-model RAM var ancak orijinalliğinden şüpheliyim. Uyum sağlayabilecek, önerebileceğiniz başka marka-modeli RAM var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Model-marka adı ya link paylaşma imkanınız var mı?
Bu uyar mı?
Yukarıdaki linkteki masa üstü ram'ıymış.Şimdiki linkteki laptop ramı olarak geçiyor.Bu ram laptopum için uygun mudur?CPU-Z programına göre laptoptaki RAM'ımın değerleri de resimde göründüğü gibidir?Bu değerlere göre benim laptoptaki RAM'ın gecikme değeri ne oluyor?
Bu RAM laptopum için uygun mudur? CPU-Z programına göre laptoptaki RAM'ımın değerleri de resimde göründüğü gibidir? Bu değerlere göre benim laptoptaki RAM'ın gecikme değeri ne oluyor?
Bu ram laptopum için uygun mudur?CPU-Z programına göre laptoptaki RAM'ımın değerleri de resimde göründüğü gibidir?Bu değerlere göre benim laptoptaki RAM'ın gecikme değeri ne oluyor?

Satıcıyla sorarak linkteki ürünün uyumlu olduğunu öğrendim ve aldım.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (100).png
    Ekran Görüntüsü (100).png
    19,3 KB · Görüntüleme: 35
  • Ekran Görüntüsü (101).png
    Ekran Görüntüsü (101).png
    24,4 KB · Görüntüleme: 35
  • Ekran Görüntüsü (100).png
    Ekran Görüntüsü (100).png
    19,3 KB · Görüntüleme: 43
  • Ekran Görüntüsü (101).png
    Ekran Görüntüsü (101).png
    24,4 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı