Selam, Hepsiburada'dan 1000 TL'ye şarj aleti aldım gelen ürün görseldeki gibidir acaba orijinal mi kablosu beyaz çıktı ayrıyeten kabloda Vietnam yazıyor.
Selam, Hepsiburada'dan 1000 TL'ye şarj aleti aldım gelen ürün görseldeki gibidir acaba orijinal mi kablosu beyaz çıktı ayrıyeten kabloda Vietnam yazıyor.
Yani ürünü elime aldım kontrol ettim ağır falan kablo vs çok kaliteli ama Samsung Türkiye garantili yazıyor aldığımda kutunun üstünde Samsung Türkiye vs yazmıyor.
Yani ürünü elime aldım kontrol ettim ağır falan kablo vs çok kaliteli ama Samsung Türkiye garantili yazıyor aldığımda kutunun üstünde Samsung Türkiye vs yazmıyor.
Kutu üzerinden samsung Türkiye yazmaz zaten hocam. Ürün seri numarası ile attığım linkten ürününüzü kaydederseniz zaten orjinaldir . Fatura tarihinden itibaren 2yıl içinde samsungwa adresinden destek alabilirsiniz.
Kutu üzerinden Samsung Türkiye yazmaz zaten hocam. Ürün seri numarası ile attığım linkten ürününüzü kaydederseniz zaten orijinaldir. Fatura tarihinden itibaren 2yıl içinde samsungwa adresinden destek alabilirsiniz.
Hocam Samsung kabloyu zaten telefonların yanında gönderdiği için genelde tek adaptör olarak satılıyor. Kablo rengi de tek beyaz var diye biliyorum.( Siyah M34 cihazımın yaninda beyaz kablo geldi )
Adaptör konusunda siyah renk seçtiyseniz satıcı arkadaş o yüzden siyah göndermiştir.