Samsung 49NU7300 televizyonun ekran tamiri ne kadar tutar?

hardb0yy

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, Samsung 49NU7300 model 2020 yılında aldığım televizyonun ekranı çocuğun darbesi sonucu resimdeki gibi kırılmış, bunun tamiri ne kadar tutar tahmini? Ya da bilgisi olan var mı?

Dosya Ekleri

• DSC_2912.JPG
    79,4 KB · Görüntüleme: 55
Geçmiş olsun. Panel değişimi TV'nin fiyatına yakın tutuyor, genelde başına bu tür şeyler gelenler yeni TV alıyorlar.

Ekran maalesef pahalı. Hemen hemen TV parası kadar. Benden istediler, oradan biliyorum. Yeni TV ve ekran koruyucu aldım.

Eyvallah sağ olun, bu çok kötü bir haber. Bu şekilde idare edilebilir mi peki yoksa kırık daha da artar mı?

Siyahlık yayılabilir. Geçmiş olsun hocam. Yeni TV ile mutlaka ekran koruyucusu alın. Ben de geç akıllandım.

Sağ ol hocam, çocuk varsa her şeye hazırlıklı olmak gerekiyor bir kere daha anladım. Samsung servisi ile görüşüp ona göre değerlendireceğim. Cevaplar için teşekkürler.

Güncelleme:

Bugün itibariyle 3-4 farklı servisten teklif aldım. Ortalama 5500-6000 TL teklif verdiler, bende bu kalitede uyguna televizyon bulamayacağımı düşünerek yaptırmaya karar verdim. Çünkü kullanmış olduğum modelden çok memnunum. 6-8 Bin TL aralığında bu performansı karşılayacak ürün bulamayacağı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…