Samsung 50" 50U8000 alınır mı?

muhammedekilinc

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba;

Satış fiyatı 27.000 TL olan 50" 50U800F modeli şu an Amazon ve Hepsiburada'da 24.000 TL'ye satılıyor tavsiye eder misiniz?

HepsiBurada
Amazon

Ayrıyeten Philips 50PUS8009 50" alternatif olarak düşünüyorum sizin fikriniz nedir?

Son düzenleme:
Kasım ındırımlerını bekle ve butcene uygun bir tane TCL C655 modelı tercıh et. Gırıs ve orta sevıyede TCL'den sasma.

Tavsiye için teşekkür ederim fakat en az 18 gün bekliyecek kadar vaktim yok maalesef.

Eklemiş olduğum ürünlerden varsa tavsiye ettiğiniz bilgi almak isterim tabiki

Hocam 55" çok büyük oluyor odamız için 50" tercih ediyoruz mümkünse.

Buyugu goz cıkarmaz, sadece buyuk olması degıl teknık olarak da sectıgın modellerden ıyı. 4K cozunurluk 55 ınc te 80 kusur PPI'lık pıksel yogunlugu demektır, yakından bakmakta problem yaratmaz yanı.

Satın alma surecınde TV'yı kargodan teslım alırken kutuyu ıyıce ıncele ve bır darbe deformasyon varsa tutanak tutturup alma urunu. Her şey yolunda gıderse de kutuya sakın dokunmadan servısın gelıp kurulum yapmasını bekleyın. Son zamanlarda korkunc sevıyede kutudan kırık cıkan TV sıkayetı var. Ulke de her şey kotuye gıttıgı ıcın 7'den 70'e kımse ısını duzgun yapmıyor, dıkkatlı olun.

Son düzenleme:
Hangisini aldınız? 50U8000F mi? Öyleyse eğer yorumunuz nedir TV hakkında?

Evet, Samsung 50U8000F 50" aldım gayet memnunum ekstra avantaj kuponu gelince yaklaşık 18 bin TL'ye geldi, 1 haftadır kullanıyorum TV+ ile beraber üst düzey segmentte TV olmadığının farkında olarak gayet memnunum şu ana kadar her konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…