Samsung 50RU7400 nasıl ayar yapılır?

ÇILGINPORSUK

Picopat
Daha fazla  
Merhaba herkese iyi günler. Samsung 50RU7400 model Smart televizyonumda ayarlara girdiğim zaman ne alta girebiliyorum ne bir şey onaylayabiliyorum. Netflix, Amazon gibi yerlerde aşağı iniyorum, yukarı, sağa, sola istediğim yere özgürce gidip ses açıp kapatabiliyorum. Ama ayarlara girdiğim zaman yukarı aşağı dolanıyor. Fakat bir alt başlığa girmeye çalıştığınızda sağ tuş çalışıyor ama aşağı inme ve değiştirmeye olanak vermiyor.

Güncelleme var mı diye kontrol edin. Kablosuz mouse bağlayıp deneyebilirsiniz. Fabrika ayarlarına çevirmek de işe yarayabilir.

İşte dediklerinizin hiçbirini yapamıyorum her şeyi denedim yani değiştiremiyorum bana hiçbir şey yaptırmıyor cihazdaki sorun menüden ayarlara giriyor, ayarlarda yukarı aşağı dolanıyor. Fakat bir altbaşlığa girmeye çalıştığınızda sağ tuş çalışıyor ama aşağı inme ve değiştirmeye olanak vermiyor. Telefondan denedim 2 farklı kumandadan denedim ama yok yani olmuyor. Kendisinden fabrika ayarlarına döndüremiyorum servis modunu da nasıl açacağımı bilmiyorum.

İşte dediklerinizin hiçbirini yapamıyorum her şeyi denedim yani değiştiremiyorum bana hiçbir şey yaptırmıyor cihazdaki sorun menüden ayarlara giriyor, ayarlarda yukarı aşağı dolanıyor. Fakat bir altbaşlığa girmeye çalıştığınızda sağ tuş çalışıyor ama aşağı inme ve değiştirmeye olanak vermiyor. Telefondan denedim 2 farklı kumandadan denedim ama yok yani olmuyor. Kendisinden fabrika ayarlarına döndüremiyorum servis modunu da nasıl açacağımı bilmiyorum.

Merhaba, kendim servis çağırmadan deneme-yanılma yoluyla sorunumu fabrika ayarlarına manuel döndürerek sağladım. Eğer bu model televizyonu olupta yardıma ihtiyacı olan olur ve bu konuya günün birinde denk gelirse diye yazmak istedim. Televizyon açıkken, televizyondaki güç düğmesine basılı tutuyoruz. Televizyon bir süre sonra kapanıyor. Sonra televizyonun kumandasından güç düğmesine basılı tutuyoruz. Ve bir süre sonra kurulum ekranı geliyor. Televizyonu kurduktan sonra sorun düzeliyor. Ben internette veya kendilerinden bu bahsettiğimi bir türlü bulamadım. Umarım sorunu olan varsa benim gibi veya daha üst modellerde bu yöntemi deneyerek, çözüme kavuşturur. İyi günler dilerim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı