Neemis13 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 75 Çözümler 1 20 Kasım 2020 #1 Bu televizyonum için fonksiyonları çalışan sağlam klavye arıyorum. Bütçe fark etmez, klavye beni üzmesin. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Kasım 2020
Bu televizyonum için fonksiyonları çalışan sağlam klavye arıyorum. Bütçe fark etmez, klavye beni üzmesin.
mirsady Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 3.603 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Eskişehir 20 Kasım 2020 #2 Sihirli kumanda gibi bir nimeti olsa keşke Samsung'un. (LG'im var ve çok seviyorum xD). Neyse bu işinizi görür; LOGITECH K400 Plus Kablosuz Touch Klavye Beyaz LOGITECH K400 Plus Kablosuz Touch Klavye Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta! www.mediamarkt.com.tr
Sihirli kumanda gibi bir nimeti olsa keşke Samsung'un. (LG'im var ve çok seviyorum xD). Neyse bu işinizi görür; LOGITECH K400 Plus Kablosuz Touch Klavye Beyaz LOGITECH K400 Plus Kablosuz Touch Klavye Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta! www.mediamarkt.com.tr