Samsung 55qn85D vs LG OLED55B46La

DemonSlayerx

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
[RTX 2070 SUPER ROG STRIX OC] [R5 5600X] [4x8/32GB 3600MHz]
Apple TV'de sahip olduğum filmlerin sayısı dolayısıyla Dolby vision benim için değerli. İki cihaz hakkında da internette yeterli bir kaynak bulamadım. Bu endüstriye hakim değilim belki de nasıl arayacağımı bilmiyorum.

Daha çok dijital yayın platformlarındaki içerikler ve biraz da ulusal yayın seyretmek için kullanılacak. İyi bir film/tv show izleme deneyimi sunmalı. iPhone sayesinde berbat kontrast değerlerine sahip IPS monitörüme bakmaktan usandım. OLED çok çekici geliyor. Ses anlamında beklentim yüksek değil. Soundbar'a veya hoparlör sistemine sahip değilim. Benim için ses kalitesi belirleyici faktör olmayacaktır.

Oyun oynamak için kullanılmayacak.

40.000-50.000try civarında iyi bir televizyon arıyorum doğrusu. Aklınızda başka modeller var ise yazmaktan çekinmeyin.

Güncelleme: Samsung QN85D/QN85DD QLED vs LG B4 OLED Side-by-Side TV Comparison

Detaylı bir inceleme yapılmış. B4'ün QN85D'den daha iyi olduğunu söyleyebiliriz. Bir fırsat yakalarsam B4'ü tercih edeceğim.

Son düzenleme:

OLED gibi goruntu veren hiçbir TV gormedim, teknolojisi cok farkli ama digerlerine gore biraz daha hassas ve kisa omurlu oldugu dogru. Eski logo yanmalari vs yok denecek kadar az, elbette ayni kanali 9 saat izlerseniz sorun cikabilir. Ama artik TV buna bir suru onlem aliyor ekran kaydirma vs tarzinda. OLED TV'den QLED'ya da Neo QLED TV'ye gecince eski tuplu televizyonlara gecmis gibi hissediyorum. Sanki OLED 4K da QLED 1080p gibi geliyor. Bu arada kisa omurlu derken kesin kisa omurlu oluyor diye bir şey yok, sadece QLED TV'ler ile karsilastirinca genelde arada ufak bir omur farki oluyor. Samsung'a gelirsek gonderdiginiz tv guzel, sizin tercihiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…