bayburak Decapat Katılım 16 Mayıs 2023 Mesajlar 789 Çözümler 3 23 Kasım 2023 #11 EmirElibol dedi: Samsung'un sitesine kayıt olun. Forumda konunun linkini bulun ve basın. Biraz bekleyince ekrana kod gelecek. Kodu kopyalayıp sitenin en üstündeki amazona yönlendiren tuşa basın. Kodu girin. Genişletmek için tıkla... Şuan linke girdiğimde beyaz ekran ve sol üstte hata kodu veriyor sadece bende mi böyle acaba
EmirElibol dedi: Samsung'un sitesine kayıt olun. Forumda konunun linkini bulun ve basın. Biraz bekleyince ekrana kod gelecek. Kodu kopyalayıp sitenin en üstündeki amazona yönlendiren tuşa basın. Kodu girin. Genişletmek için tıkla... Şuan linke girdiğimde beyaz ekran ve sol üstte hata kodu veriyor sadece bende mi böyle acaba
EmirElibol Hectopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 8 23 Kasım 2023 #12 bayburak dedi: Şu an linke girdiğimde beyaz ekran ve sol üstte hata kodu veriyor sadece bende mi böyle acaba Genişletmek için tıkla... Bana da ilk girişte hata verdi. Sayfayı yenilediğimde düzelmişti.
bayburak dedi: Şu an linke girdiğimde beyaz ekran ve sol üstte hata kodu veriyor sadece bende mi böyle acaba Genişletmek için tıkla... Bana da ilk girişte hata verdi. Sayfayı yenilediğimde düzelmişti.
bayburak Decapat Katılım 16 Mayıs 2023 Mesajlar 789 Çözümler 3 23 Kasım 2023 #13 EmirElibol dedi: Bana da ilk girişte hata verdi. Sayfayı yenilediğimde düzelmişti. Genişletmek için tıkla... şuan açıldı da bekliyorum kod gelmiyor şimdi de
EmirElibol dedi: Bana da ilk girişte hata verdi. Sayfayı yenilediğimde düzelmişti. Genişletmek için tıkla... şuan açıldı da bekliyorum kod gelmiyor şimdi de