Cemsettin Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 219 15 Ağustos 2023 #1 İki TV arasında kaldım. Tavsiyeniz hangisi olurdu? Dizi, film ve PS5 kullanımı olacak. Fiyatları birebir şu an. Ek önerilere de açığım teşekkür ederim. Karşılaştırma.
İki TV arasında kaldım. Tavsiyeniz hangisi olurdu? Dizi, film ve PS5 kullanımı olacak. Fiyatları birebir şu an. Ek önerilere de açığım teşekkür ederim. Karşılaştırma.
Genzonzi Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 4.004 Makaleler 1 Çözümler 4 12 Ocak 2024 #2 Hangisini aldın dostum ? Bende şuan televizyon bakıyorum da Neo Qled modeli düşündüğüm ürünler arasında çünkü.
Hangisini aldın dostum ? Bende şuan televizyon bakıyorum da Neo Qled modeli düşündüğüm ürünler arasında çünkü.
Cemsettin Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 219 12 Ocak 2024 #3 Genzonzi dedi: Hangisini aldın dostum ? Bende şuan televizyon bakıyorum da Neo Qled modeli düşündüğüm ürünler arasında çünkü. Genişletmek için tıkla... LG OLED aldım hocam.
Genzonzi dedi: Hangisini aldın dostum ? Bende şuan televizyon bakıyorum da Neo Qled modeli düşündüğüm ürünler arasında çünkü. Genişletmek için tıkla... LG OLED aldım hocam.