Samsung 65qn85D alınır mı?

Merhaba. Normalde QLED bir TV arıyordum ve 65Q70D almayı düşünüyordum. 50.000TL bütçem vardı ama mini LED bir TV seçmek daha mantıklı gibi geldi. 65qn85D alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin öneriniz ne olur peki hocam?

Qnx1D ile 85D aynı ürünler bildiğim kadarı ile qnx1D sadece Samsung Online satış için üretilmiş bir ürün.
Qnx1D şu an Samsung 59.999 TL ve aynı zamanda televizyon günleri kampanyası var qnx1D ürünün 4000TL para kart veya jet 75 dikey kablosuz süpürge makinesi hediye veriliyor kampanya şartlarınada bakabilirsiniz.
Şu an qnx1D 59.999 TL
QN85D 68.999 TL.

Birkaç özellik farkıyla QN85D önde görünüyor. Süpürge kampanyası da 2 üründe de var. Qnx1D pek kullanıcılar tarafından alınmamış çok kullanıcı yorumu bulamadım. Q80D ye kıyasla çok mu önde acaba QN85D?

Birkaç özellik farkıyla QN85D önde görünüyor. Süpürge kampanyası da 2 üründe de var. Qnx1D pek kullanıcılar tarafından alınmamış çok kullanıcı yorumu bulamadım. Q80D ye kıyasla çok mu önde acaba QN85D?

QN85D ile tek fark TV destek ayakları biri metal diğeri plastik onun dışında bizim algılayamaycağımız fark aradaki fiyat farkına hiç gerek yok ben satın aldım sizin tercihiniz yine de.
TCL 65C755 düşünüyordum ama TCL'nin bulundugum bölgede servisi olmaması ve Bilkom güvencesi vs.

Mini LED temelde IPS panel. OLED canlılığonı ve parlaklığını vermez.

MiniLED OLED'den çok daha parlaktır. OLED özellikle oyunlarda çok sönük kalıyor, film izlemek için iyi.

Ben de bu ikilemde kalıp 85QN90D aldım, 85D, 90D'nin birkaç özelliğinin kırpılmış hali.
TV'den çok memnunum OLED almadığım için hiç pişman değilim, renk canlılığı, siyah performansı OLED'i aratmıyor ve OLED yanığı riski de yok. Aynı paraya 77" OLED alabiliyordum, 85" olması da ayrı bir güzellik.

65QN85D TV kullanan biri olarak hareketli sahnelerde ki hele futbolda titreme ve bulanıklık meydana geliyor. 1080p YouTube'da bile futbol aynı şekilde. Birkaç defa uzaktan yardım aldım ama nafile.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı