Samsung 65S85D vs TCL C855

Yiğit On.

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, TV önerisine ihtiyacım var. Başlıkta yazdığım TV'lerden biri OLED biri mini LED. OLED'ler daha iyi diye biliyorum ama hem burning mevzusundan hem de bu fiyat bandında giriş seviye okursa yeteri kadar kaliteli olmaz korkusuyla emin olamadım. Tavsiyelerinizi bekliyorum. 65 inch bir TV alacağım, ana odak oyun oynamak.

Bir de bunun yenisi gelmiş sanırım 65S85F , 80 bine alınır mı?

Son düzenleme:
Lgc4 bakın o bütçeye. Kesin QD-OLED olsun diyorsanız aynı segment ama daha eski üretim olan S90c mevcut.

Lgc4 bakın o bütçeye. Kesin QD-OLED olsun diyorsanız aynı segment ama daha eski üretim olan S90C mevcut.

LG C4 diye direkt bir TV'ye ulaşamadım, bir de acaba bu kadar bütçe ayırmaya gerek var mı 55 inç bir şey mi alsam düşünceleri de geldi. Esasen bana şu an 50 60 bandında 55 inç ve 65 inç alınabilecek TV önerileri verseniz çok sevinirim.

https://www.a101.com.tr/elektronik/...ce=akakce&utm_medium=dcpc&utm_campaign=akakce örnek olarak ekliyorum. 50-60 bin bandına 55 inç önerebileceğim bir OLED gözükmüyor, miniled olarak TCL c855 bakabilirsiniz. Bütçe kısmında yorum yapamıyorum kişiden kişiye değişir.

Samsung'un S85D-F modelleri woled kullanıyor. Woled alacaksanız paylaştığım modele(lgc4) veya LG OLED (b4 hariç) modellerine bakabilirsiniz. Samsung alacaksanız da qd-OLED (S90 veya S95 serisi) olanlara bakmanızı tavsiye ederim. Samsung OLED'lerde woled modeller genelde sadece 42-48-83 modellerinde vardır sizde zaten 55-65ten birini almayı düşünüyorsunuz.

Nedense OLED de Samsung'a daha çok güveniyorum burning mevzusunda, ama S90F de 99 bin TL imiş bütçeyi aşıyor biraz zorlarsam belki alırım ama bilemedim. TCL konusunda C855 için mini LED'in en iyisi deniyor ama işte Özellikle oyun konusunda OLED almadım diye pişman eder mi emin olamıyorum o da 67 bin TL, bir de altta bir arkadaş c6k atmış onu ilk kez duydum nasıl hiç bilmiyorum

Bu tv c855 den iyi midir hocam

4-5 aydır bir tanıdığım Samsung 55S85D modelini kullanıyor, bizzat ben kurulumunu yaptım diyebilirim. Herhangi bir problemi yok, görüntü kalitesi muazzam. OLED ile herhangi mini LED modeli karıştırmayın, gidip mağazaya inceleyip kararı öyle verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…